SEO webteksten voor Café Carambole Winschoten

Ten Have Tekst verzorgde SEO copywriting voor de gloednieuwe website van café Carambole in Winschoten. De uitbaters van dit etablissement wilden een site die enerzijds de sfeervolle gemoedelijkheid ademt en anderzijds informatief en uitstekend vindbaar is via de zoekmachines.

Ten Have Tekst verzorgde SEO copywriting voor de gloednieuwe website van Café Carambole in Winschoten

de pagina ‘Speciale Bieren’ op de website van Café Carambole.

Ten Have Tekst schreef informatieve teksten – voorzien van alle benodigde SEO kenmerken – die Carambole prima vindbaar maken voor eenieder die een café of feestzaal zoekt in Winschoten of Oldambt.

Café Carambole

Het is gezellig en gemoedelijk in grand-café Carambole in Winschoten. Een uitstekende gelegenheid om een feestje te bouwen, kaartje te leggen een terrasje te pakken of gewoon even lekker aan de bar te zitten. Iedereen wordt er gastvrij ontvangen, met een goed glas.Al sinds 1984 komt Winschoten en omgeving graag naar grand-café Carambole. Vanwege de gemoedelijke, gastvrije sfeer, het zeer ruim internationaal assortiment bieren, wijnen en gedistilleerd, de lekkere huisgemaakte hapjes en de sfeervol aangeklede feestzaal met alle faciliteiten voor een knalfeest.

NC websites

Webbouwer NC-websites in Winschoten werkte bij de bouw en inrichting van de nieuwe site van Café Carambole samen met Ten Have Tekst. Wij verzorgden de SEO copywriting van de webteksten in prettige samenwerking met deze bouwer van zakelijke websites uit het Oldambt (Oost-Groningen). NC websites is Google Partner en werkt samen met Ten Have Tekst vanwege de kennis van SEO copywriting die wij in huis hebben. Verder vertrouwt NC websites contact met haar klanten aan ons toe vanwege de kwaliteit van werk, directe en persoonlijke contacten en onze betrouwbaarheid: afspraak is afspraak.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.