SEO-copywriter, tekstschrijver & journalist

Jan Johan ten Have (1972) is SEO-copywriter, tekstschrijver en redacteur, die de HBO-opleiding journalistiek & communicatie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle met succes afrondde.

Redacteur

Al tijdens deze avondopleiding was ik werkzaam als redacteur van huis-aan-huisblad De Nieuwsbode, die verschijnt in Stadskanaal en omgeving. Na een periode op de regioredactie Emmen van de toenmalige Drentse Courant – nu Dagblad van het Noorden – kwam ik terecht bij persbureau ADP, onder meer de Drentse correspondent van het ANP. Tegenwoordig ben ik als journalist en redacteur nog actief voor De Binnenvaartkrant en het Lougblad. Ook verzorg ik voor diverse opdrachtgevers persberichten en perscontacten. Voor het verzenden van persberichten beschik ik over enkele tientallen perslijsten van in totaal vele honderden media, journalisten en redacteuren.

Tekstschrijver

In 2003 ging ik verder als tekstschrijver en freelance-journalist voor verschillende vak- en businessbladen. Daarnaast ben ik actief als commercieel tekstschrijver van publicaties voor zowel traditionele communicatiemiddelen als nieuwe media.

Jan Johan ten Have - tekstschrijver, redacteur en SEO-copywriter

Jan Johan ten Have.

SEO-copywriter

Een van mijn specialiteiten is SEO copywriting. Als copywriter heb ik al vele sites voorzien van wervende, heldere en bondige teksten, die voldoen aan de eisen die zoekmachines stellen. Zowel de tekst op de sites als SEO elementen zoals snippets, headings, metatitles, metadescriptions worden voorzien van de keywords waarop uw doelgroep zoekt op internet. Onze teksten dragen bij aan uw vindbaarheid voor uw klantenkring. Doordacht, wervend, doeltreffend en ook zeker bondig, pakkend en aantrekkelijk.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren