Unieke teksten voor website Geertsema Staal Winschoten

Waarom kiest de klant voor Geertsema Staal? Wat is nou jullie kracht, wat zijn jullie USP’s? Die vraag stelden wij aan de directie van het staalbedrijf in Winschoten. En daarover werd heel goed nagedacht. Het resulteerde in teksten op de website met een gedetailleerde omschrijving van diverse kwaliteiten van het bedrijf waar klanten naar op zoek zijn, waar zij echt iets aan hebben.

Homepage van de website van Geertsema Staal, waarvoor Ten Have Tekst de unieke webteksten schreef in opdracht van NC-websites.

Webbouwer NC-websites ontwikkelde een prachtige, gebruiksvriendelijke site en webshop met fraai zakelijk design, uitstekende vindbaarheid en doordachte informatie over de producten, diensten en klantgerichtheid. In de beschrijvingen van producten en diensten zijn links naar kwaliteiten als snelheid, leverbetrouwbaarheid, service, klantvriendelijkheid en flexibiliteit verweven.

Klikt de bezoeker bijvoorbeeld op de link over snelle levering, dan verschijnt gedetailleerde info over die snelheid. Hoe zit dat nou precies? Zo informeert de site de klanten heel goed, zonder ellenlange grijze lappen tekst.

De teksten voor de website van Geertsema Staal zijn uniek in samenstelling. Voor het eerst gingen wij met een klant zo diep en gedetailleerd in op de USP’s, met als resultaat een zeer doordachte mix van informatie, werving en klantenbinding. Wij wensen Geertsema staal veel zakelijk succes met deze prachtige website.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.