Redactie, herschrijven en SEO-optimalisatie webteksten Fontana Resort Bad Nieuweschans

Voor kuuroord en resort Fontana Bad Nieuweschans werkten wij aan verbetering van de webteksten. Dit project betrof redactie, herschrijven en verdere SEO-optimalisatie van de webteksten. Samen met de afdeling Marketing & Communicatie van Fontana en webbouwer NC-websites werkten wij aan de leesbaarheid, structuur en online vindbaarheid van de website.

Vraag van de klant

Fontana Resort is een dynamische organisatie. Dankzij deze dynamiek verandert de website ook regelmatig. Wijzigen en aanvullen gebeurde in de loop der tijd door verschillende mensen. Daardoor liepen stijlen en lengtes van de webteksten nogal uiteen. Ook waren de oudere tekstpagina’s op de site niet geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines. Fontana deed voor het werken aan de webteksten een beroep op Ten Have Tekst.

Webteksten verbeteren

Het redigeren, herschrijven en SEO-optimaliseren betrof vele tientallen teksten en tekstpagina’s. Dit project resulteerde in verdere optimalisatie van de vindbaarheid van Fontana Resort Bad Nieuweschans op Google en andere zoekmachines. Daarnaast zijn de webteksten qua stijl, taalgebruik en grammatica wat opgefrist.

Ten Have Tekst verzorgde het redactie, herschrijven en verdere SEO-optimalisatie van de webteksten voor de vele tientallen pagina's tellende website van Fontana Resort Bad Nieuweschans.

homepage website Fontana Resort Bad Nieuweschans

 

Over Fontana Bad Nieuweschans

Wellness & Spa in Fontana Resort Bad Nieuweschans is het het oudste en compleetste kuuroord  van Nederland. Dit kuuroord vindt u in het uiterste Noorden, op de grens met Duitsland. Het kuuroord bestaat uit onder meer een Thermaalbad, vele soorten sauna’s en Stoom Badhuis. Bezoekers ervaren er de helende en ontspannende werking van diverse lifestyle & medical behandelingen en kuren, zoals lichaamsmassages, gelaat & huid, aromatherapie. Ook zijn er diverse eet- en drinkgelegenheden. Het is mogelijk om er te overnachten in het gastvrije Wellness Hotel Fontana Resort.

Opdracht en uitvoering webteksten

Opdracht en uitvoering van dit project kwamen tot stand in nauwe samenwerking met NC-websites. Dit bureau voor webbouw en webdesign in Winschoten – de enige Google Partner van de regio – introduceerde Ten Have Tekst bij haar trouwe klant Fontana Resort.

Over NC-websites

NC-Websites heeft alle facetten in huis om fraai vormgegeven websites te bouwen die altijd perfect functioneren. NC-websites biedt een combinatie van specialisaties tegen een scherpe prijs. Zo biedt het Winschoter webbureau  een pakket van webbouw, webdesign, SEO (zoekmachineoptimalisatie), webteksten, fotografie, online marketing en social media marketing. Ook na de oplevering van de site blijft NC-websites graag betrokken om deze structureel naar een hoger plan te tillen.

Bewaren

Bewaren

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.