Ontwikkeling nieuwe website OCB BV, praktijkopleiding voor de bouw

Een wervende website die jongeren enthousiast maakt voor een praktijkopleiding in de bouw. Dat was de vraag van OCB BV in Emmen en Ruinen. Opdrachtgever wilde verder een site die functioneel geoptimaliseerd is voor communicatie met de doelgroepen leerlingen, ouders & verzorgers en leerbedrijven.

De bouw verandert

De website laat zien dat werken in de bouw leuk én kansrijk is: leren en werken met salaris en baangarantie voor alle leerlingen. En een opleiding voor een prachtig vak dat altijd blijft bestaan. Dit verhaal wordt op de site ook verteld door een aantal enthousiaste (ex-)leerlingen. Verder belicht de site hoe er in de praktijkopleidingen wordt omgegaan met innovaties en ontwikkelingen: ‘de bouw verandert en wij veranderen mee’.

De gloednieue websie van praktijkopleider voro de bouw OCB BV is ontwikkeld door Meceda uit Assen en Ten Have Tekst uit Onstwedde.

De homepage van de nieuwe website van OCB BV.

OCB BV

OCB BV is het enige opleidingsbedrijf in de bouw van Drenthe en Noordwest-Overijssel. Eigenaar van OCB BV zijn zo’n 100 bouwbedrijven in deze regio, die  de OCB-leerlingen werk-leerplekken bieden wij zij het vak van timmerman in de praktijk kunnen leren. Vanuit de  aangesloten bouwbedrijven komt voldoende vraag naar leerling-bouwvakkers om alle leerlingen een werk-leerplek aan te bieden die bij hen past.Voor de theorielessen werkt OCB BV nauw samen met de ROC’s Drenthe College en Alfa College.

Meceda

Bij de ontwikkeling van deze website waren Meceda uit Assen en Ten Have Tekst partners. Meceda is specialist in totaaloplossingen op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign, SEO-marketing en visuele communicatie. Ten Have Tekst nam Meceda gedurende het ontwikkelingsproces van deze site in de arm na afhaken van een eerdere partner. Meceda toonde zich flexibel en anticipeerde snel en goed op de omstandigheden.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.