Twee avonden feest voor iedereen tijdens jubileumweekend Onstwedder Boys

ONSTWEDDE – Tijdens het jubileumweekend 50 jaar Onstwedder Boys is er twee avonden feest voor iedereen. De feestavonden vinden plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober in de feesttent op sportpark De Boskamp. Beide feestavonden zijn gratis toegankelijk.

 Op vrijdagavond 25 oktober is er vanaf ongeveer 21.30 uur een optreden van volkszanger Arjen Boltjes. Dit gebeurt na afloop van een receptie met spreker scheidsrechter Dannie Makkelie voor genodigden. Nadat Makkelie is uitgesproken, gaat de tent open voor een gezellig feest voor iedereen. Zanger Arjen Boltjes brengt de stemming er zeker goed in.

Als afsluiter van een sportieve jubileumzaterdag – met onder meer een spellencircuit voor de jeugd, voetgolf, een jaargangentoernooi en een stamppottenbuffet – is er op de avond van 26 oktober vanaf 20.00 uur Onstwedder Boys Got Talent. Spelers, bestuursleden en vrijwilligers van de club laten hier zien waarin ze zoal nog meer goed zijn naast het spelen voor en runnen van een voetbalclub. Na de ‘talentenjacht’ is er een optreden van feestband Given.

Het hele weekend is er op De Boskamp bovendien een jubileumtentoonstelling te zien met onder meer krantenknipsels, foto’s en voetbalspullen. Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum brengt Onstwedder Boys een jubileumboek uit. Het boek Voltreffers op De Boskamp gaat met name over de laatste 25 jaar Onstwedder Boys, met af en toe een uitstapje naar vroegere tijden. Het jubileumboek kost 19,95 euro en is te bestellen via de website www.onstwedderboys.nl. Na 26 oktober is het boek verkrijgbaar bij The Read Shop in Stadskanaal.

Beide feestavonden zijn voor iedereen gratis te bezoeken.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.