Webteksten voor nieuwe site siersmeedkunstenaar Willy Oosterveld

Voor de nieuwe site van siersmeedkunstenaar Willy Oosterveld verzorgde Ten Have Tekst de copywriting. Het vertalen van de unieke artistieke stempel van deze bijzondere kunstenaar in passende woorden was een prachtige uitdaging. Lees op deze website onder meer het verhaal van Willy Oosterveld en beschrijvingen van zijn werk.

Siersmeedkunstenaar Willy Oosterveld

Objecten van klein tot groot, kunst in opdracht en vrije werken. Cadeaukunst, herdenkings- en grafmonumenten, een rvs bank in de vorm van een eikenblad. Het is het artistieke siersmeedwerk van siersmeedkunstenaar Willy Oosterveld uit het Oost-Groningse Veele. Oosterveld verbeeldt organische vormen sprekend in metalen, hout en veldkeien. Elk beeld vertelt een verhaal met herkenbaarheid in eenvoud: met minimaal materiaalgebruik terug naar de basis, de kunst van het weglaten. Verbintenis van vorm en verhaal in een uniek beeld met een creatieve mix van figuratieve, symbolische en abstracte elementen.

Lees op de website siersmeedkunst.nl onder meer het verhaal van siersmeedkunstenaar Willy Oosterveld en beschrijvingen van zijn werken. De teksten op deze site zijn geschreven door Ten Have Tekst.

Webteksten over siersmeedkunst

Voor het schrijven van de webteksten gingen wij op bezoek bij de bevlogen siersmeedkunstenaar Willy Oosterveld. Enthousiast sprak hij over de liefde voor zijn siersmeedkunst en zijn professionele achtergrond als metaalbewerker. Ook toonde hij vele van zijn werken en vertelde hij de bijbehorende verhalen. Op basis van deze verhalen, achtergronden, innerlijke drive en bespiegelingen schreef Ten Have TekstĀ  SEO teksten waaruit wij de aard van de kunst en de kunstenaar willen laten spreken.

Beeldend Media

Ten Have Tekst werkte voor deze website zeer prettig samen met webbouwer en vormgever Wim Eelsing van Beeldend Media in Vlagtwedde. Beeldend Media is specialist in webdesign en bouw van responsive websites. Verder verzorgt Beeldend Media voor met name de zakelijk markt onder meer grafische vormgeving, reclame-uitingen en ontwerp van logo en huisstijl

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.