SEO copywriting webtekst ‘Salarisadministratie’ voor Looden Sterenborg

Looden Sterenborg in Stadskanaal is ook partner voor bedrijven en organisaties in salarisadministratie. De specialist in belastingadvies en administraties profileert zich hiermee sinds kort online nog uitdrukkelijker.

afbeelding van de webpagina 'Salarisadministratie' van Looden Sterenborg belastingadviseurs en administraties in Stadskanaal. Met deze pagina - geschreven op basis van SEO - informeert Looden Sterenborg bedrijven en organisaties over de mogelijkheden van loonadministratie

de webpagina met SEO-tekst ‘salarisadministratie’ van Looden Sterenborg.

Ten Have Tekst ondersteunde de opdrachtgever hierbij met copywriting. Op basis van een interview en SEO-keywordanalyse stelden wij een bondige, heldere tekst op. Met deze SEO-webtekst salarisadministratie zet de fiscaal-administratieve dienstverlener deze dienst uitdrukkelijker in de markt.

Looden Sterenborg

Looden Sterenborg biedt een totaalpakket aan producten en diensten op het gebied van administratie, jaarrekening en fiscaal advies. Een breed spectrum voor een compleet advies over alle financieel-economische aspecten van de onderneming of organisatie.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.