SEO copywriter webteksten Interoffice Projecten

Als SEO copywriter verzorgde Ten Have Tekst de webteksten voor de nieuwe website van Interoffice Projecten. Met deze website laat Interoffice Projecten zich in woord, beeld en uitstraling zien als een toonaangevende speler op de Nederlandse markt van projectinrichting.

SEO copywriter

Als SEO copywriter dachten wij met opdrachtgever mee over de sitemap, de opbouw van de menustructuur, de indeling en de duidelijkste aanduidingen per onderwerp, menu-item en deelonderwerp.

Als SEO copywriter verzorgde Ten Have Tekst de webteksten voor de nieuwe website van Interoffice Projecten. Met deze website laat Interoffice Projecten zich in woord, beeld en uitstraling zien als een toonaangevende speler in op de Nederlandse markt van projectinrichting.

De website van Interoffice Projecten.

Headings

Vervolgens werkten wij per onderwerp de informatie verder uit, al naar gelang wervend, informatief en met een call-to-action. Verder maakten wij de structuur van de teksten extra duidelijk – zowel voor bezoekers als voor de zoekmachines. Dit gebeurde door het gebruik van koppen en tussenkoppen (headings) met zeer weloverwogen gebruik van sleutelbegrippen op basis van keywordonderzoek.

Snippets: titles en descriptions

Voor optimale vindbaarheid in Google en andere zoekmachines en een professionele presentatie in de zoekresultatenlijsten, hebben wij alle landingspagina’s op de website van Interoffice Projecten voorzien van snippets. Titles en descriptions zijn nauwgezet geschreven binnen de zeer beperkte tekstruimtes. Dit gebeurde met weloverwogen gebruik van de juiste zoektermen in aantrekkelijke, wervende en pakkende bewoordingen.

NC-websites

Ten Have Tekst werkte bij dit project samen met de webbouwers, webdesigners, SEO- en SEA-marketeers en grafisch vormgevers van NC-websites. NC-websites bouwt responsive websites en webshops op eigen CMS. Verder verzorgt NC-websites online nieuwsbrieven, online adverteren, SEO-optimalisatie, hosting en domeinnamen, onderhoud en foto’s. Deze samenwerking bestaat al geruime tijd, waardoor partijen elkaar goed kennen, begrijpen en in constructief overleg komen tot optimale resultaten.

Interoffice Projecten

Interoffice is hét adres voor totale projectinrichting van vloer tot plafond. De projectinrichter verzorgt duurzame inrichtingsconcepten met oog voor people,planet & profit: dé nieuwe standaard voor werkplekken met visie op circulaire economie. Interoffice biedt totaalinrichting van vloer tot plafond met een ideale mix van functioneren en verblijven in elke werk-, leer- en hospitalityomgeving. Interoffice Projecten werkt voor bedrijven, overheden, (medische) zorg en onderwijs.

Zoekt u ook een SEO copywriter? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.