Schrijven van webteksten, klantreferenties en nieuwsbriefteksten voor Meilof Riks

Voor de nieuwe website van Meilof Riks schreven wij de webteksten. Deze teksten zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Ook schreven wij voor deze site een eerste klantreferentie, betreffende de bijdrage van Meilof Riks aan Plan Oostergast Zuidhorn in opdracht van Plegt-Vos Noord. Verder kregen wij opdracht voor het schrijven van teksten voor de maandelijkse nieuwsbrief.

ten Have tekst schreef de SEO-webteksten voor de nieuwe website van meilof Riks bv in Veendam. Ook schreef Ten Have tekst een eerste klantreferentie en nieuwsbrief voor Meilof Riks bv, een samenwerking die volgens afspraak structurele vorm krijgt.

Een van de tekstpagina’s die Ten Have Tekst schreef voor de website van Meilof Riks bv.

No-nonsense webteksten

Voor de nieuwsbrief schreven wij de teksten voor de homepage en de pagina ‘over ons’. Verder beschreven wij de producten, processen en werkwijze. Het betreft bondige teksten, die qua stijl en indeling de sfeer ademen van de no-nonsense bedrijfscultuur van Meilof Riks.

Een tevreden klant

“Wij zijn dik tevreden met deze samenwerking”, zegt medewerkster marketing & communicatie van Meilof Riks Jacqueline Roelfsema-Huls. “In korte tijd en relatief weinig gesprekken vormde Jan Johan ten Have zich een goed beeld van ons bedrijf. Hij voelt de sfeer binnen ons bedrijf goed aan en geeft dit tekstueel weer in bewoordingen die bij ons passen. Ten Have Tekst is goed bereikbaar, levert concepten volgens afspraak aan en geeft snelle terugkoppeling.”

Over Meilof Riks in Veendam

Meilof Riks bv in Veendam produceert, installeert en monteert maatwerk aluminium dak- en gevelproducten voor de zakelijke markt. Daarvoor bestaat de klantenkring uit onder meer aannemers, bouwbedrijven, woningcorporaties, projectontwikkelaars en architecten. Al deze producten van Meilof Riks bv en de merken Aluvorm en Vasco worden op orderaanvraag geproduceerd in de eigen fabriek in Veendam.

NC-websites in Winschoten

Ten Have Tekst voert deze opdrachten uit als onderaannemer van NC-websites in Winschoten. NC-Websites heeft alles in huis om fraaie en functionele websites te bouwen. NC-websites biedt een mooie mix van specialisaties tegen een scherpe prijs. Denk hierbij aan het bouwen en vormgeven van websites, SEO (zoekmachineoptimalisatie), online marketing en social media marketing en webcontent. Ook na de oplevering van de site blijft NC-websites graag betrokken om de conversie structureel naar een hoger plan te tillen.

Wilt u ook uw webteksten optimaliseren? Of wilt u referenties, testimonials of nieuwsbrieven publiceren? Wij helpen u graag verder.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.