Referentie fam. Jolij voor de makelaar Ella Onrust

De makelaar Ella Onrust in Groningen heeft vele tevreden klanten. Klanttevredenheid heeft voor haar hoge prioriteit. Daarom wil zij zich hiermee graag profileren.

Referentie Ella Onrust

Ten Have Tekst interviewde voor haar eerste referentie de familie Jolij uit Engelbert. Bij de verkoop van hun woning in de Groninger Zeeheldenbuurt stond de makelaar Ella Onrust Inge en Jacob Jolij bij. En ook bij de aankoop van een nieuwe woning in Engelbert hielp zij dit gezin op de goede weg. ,,De samenwerking was helemaal super’’, zegt Jacob Jolij in het interview.

 

Ten Have Tekst schreef een zeer positieve referentie van de familie Jolij uit Engelberg voor de makelaar Ella Onrust in Groningen

Referentie van de familie Jolij voor de makelaar Ella Onrust.

De beste reclame

De beste reclame is mond-tot-mondreclame. Een tevreden klant is de allerbeste reclame die een ondernemer zich kan wensen. Voor ondernemers interviewen wij regelmatig tevreden klanten, opdrachtgevers en relaties. Zij vertellen recht uit het hart over wat het precies is dat hen zo tevreden maakt. Met een oprecht verhaal presenteren bedrijven zich op hun website, in hun nieuwsbrief. Bijkomend voordeel: regelmatig een nieuwe referentie op je site is ook nog eens een stimulans voor de ranking in Google. Zeer gunstig voor de SEO dus.

Wil je ook regelmatig een positieve referentie op de site van je bedrijf? Wij helpen je graag verder.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.