Prijzen verloot onder bezoekers open huisdagen MobiVit Emmen

EMMEN – Voor drie bezoekers aan het open huis van comfortartikelenspecialist MobiVit in Emmen kreeg dit bezoek nog een plezierig staartje. De drie leverden net als vele anderen een bon uit de krant in voor een verloting en kwamen als gelukkige winnaars uit de bus. Zij kregen als prijs MobiVit waardebonnen van respectievelijk tweehonderd, honderd en vijftig euro.

De eerste prijs was voor B. Möhlmann uit Emmen. ,,Prachtig mooi’’, reageerde hij verrast. Het was zijn eerste kennismaking met MobiVit: ,,Ik kende de winkel nog niet, maar vind het een goede zaak. De bon verzilver ik voorlopig nog niet, want hulpmiddelen heb ik nog niet nodig. Maar dat kan natuurlijk snel veranderen op mijn leeftijd.’’ De tweede prijs ging naar J. Harttekamp uit Emmen en de derde prijs naar G. Kremers uit ’t Haantje.

MobiVitprijs
V.l.n.r. de prijswinnaars G. Kremers, echtpaar Harttekamp en B. Möhlmann en Klaas Schepers van MobiVit die de prijzen overhandigde (foto Boudewijn Benting).

Tijdens het open huis op vrijdag 29 en zaterdag 30 november kwamen velen naar de nieuwe zaak aan de Hoofdstraat 148 om in ongedwongen en gezellige sfeer onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met deze seniorenwinkel, die half oktober de deuren opende. ,,Het was bijzonder druk en gezellig en dat was best verrassend gezien het behoorlijk slechte weer’’, vertelt Klaas Schepers, die MobiVit runt samen met Ko ter Veen.

Mensen die comfortartikelen nodig hebben, moeten steeds vaker een grote eigen bijdrage leveren. Of deze helemaal zelf betalen. MobiVit Emmen is de tweede vestiging van deze zaak met een ruime collectie in zeer scherp geprijsde comfortartikelen, van loepen tot sta-op-stoelen en van toiletverhogers tot tweedehands rollators. Daarmee voorziet MobiVit in een stijgende vraag naar goede en betaalbare comfort- en mobiliteitsartikelen.

Goed doel
MobiVit in Emmen en Schoonoord houdt momenteel een actie waarbij elke koper van een nieuwe rollator gegarandeerd vijftig euro inruilprijs voor zijn oude rollator terugkrijgt. Naar een deel van deze rollator-occasions, met name de oudere types, is in Nederland nauwelijks vraag meer. MobiVit gaat deze rollators schenken aan een goed doel. ,,Want’’, zo weet Schepers. ,,In landen waar mensen het minder goed hebben, zijn mensen die slecht ter been zijn vaak heel blij met deze rollators. Wij doen ze daarom niet bij het grofvuil, maar schenken ze aan hulporganisaties die er blij mee zijn.’’

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.