Open dag Van Wijk Tandtechniek na opening vestiging Ter Apel

persbericht

TER APEL – Een kijkje achter de schermen bij de makers van gebitsprotheses, klikgebitten, kronen en bruggen. Dat kan op zaterdag 12 april tussen 11.00 en 16.00 uur bij Van Wijk Tandtechniek aan de Hoofdstraat 31 in Ter Apel. Daar presenteert het bedrijf, dat sinds januari in Ter Apel is gevestigd, zich aan het grote publiek. persbericht

Tijdens de open dag staan alle deuren van de praktijk van prothesetechnicus Mans van Wijk en zijn medewerkers wagenwijd open. Van Wijk laat de technieken en mogelijkheden zien en er zijn specialisten aanwezig die enthousiast tekst en uitleg geven en vragen van aanwezigen beantwoorden. Ook staat er voor elke bezoeker een hapje en een drankje klaar.

Tweede vestiging
Het open huis vindt plaats ter gelegenheid van de opening van de zaak in Ter Apel, de tweede vestiging van het bedrijf naast locatie Emmen. In Zuidoost-Drenthe bouwde Van Wijk in de loop der tijd een goede naam op in reparatie en productie van protheses, kronen en bruggen.

140320 -Van Wijk Tandtechniek
Mans van Wijk voor het nieuwe pand aan de Hoofdstraat in Ter Apel (foto Jan Johan ten Have)

De klantenkring bestaat uit particulieren die bij aanschaf of reparatie van een prothese veelal door hun eigen tandarts worden doorverwezen naar Van Wijk. Deze klantenkring breidde zich gestaag uit richting Oost-Groningen, waarop Van Wijk besloot tot opening van een tweede vestiging. ,,Wij willen goed bereikbaar en dichtbij zijn voor onze klanten. Daarom hebben wij gekozen voor een pand in het centrum van Ter Apel, aan de Hoofdstraat’’, zegt Van Wijk. In het nieuwe pand heeft Van Wijk ruimte voor de vestiging van een zelfstandig mondhygiënist: ,,Deze diensten vullen elkaar aan en daarvan profiteren onze klanten.’’

Klikgebit
‘Topproduct’ van Van Wijk is het ‘klikgebit’, officieel implantaatprothese geheten. Deze prothese wordt in de mond vastgeklikt op implantaten in de kaak. ,,Deze is populair dankzij de stevige bevestiging in de mond, waardoor de drager er probleemloos mee kan eten ‘’, licht Van Wijk toe. Van Wijk beschikt over een team dat bestaat uit zowel specialisten voor de productie van protheses als klinisch prothesetechnici. Van Wijk nauw samen met vele tandartsen in Zuidoost-Groningen en Zuidoost-Drenthe.

Van Wijk Tandtechniek is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 12.00 uur en op vrijdag van 13.30 tot 18.00 uur.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.