Gratis naar Het Grote U2 Festival in Warffum

persbericht

WARFFUM – In The Name of Love, Where the Streets have no name, Sunday Bloody Sunday, One, I will follow, Elevation en vele, vele andere. De Ierse superband U2 staat al dertig jaar aan de absolute top. Bono, The Edge en hun maten hebben al meer dan tien jaar een Nederlandse equivalent die niet onderdoet voor het origineel: U2NL. Deze band is de hoofdact van Het Grote U2 Festival op zaterdag 19 april in de Roakeldaishal in Warffum. Kaarten voor dit feest zijn gratis te bestellen.

Tijdens Het Grote U2 Festival geeft U2NL een prachtig overzicht van 34 jaar U2 op 1 avond met alle hits en alle klassiekers. Onder het motto “In The Name of Love” biedt deze band bezoekers aan hun concerten de ultieme U2 ervaring. Deze in 2003 opgerichte band is in elf jaar tijd uitgegroeid tot Nederlands meest succesvolle U2-band. Op indrukwekkende wijze brengen de bandleden elk concert weer een ode aan hun Ierse helden. U2NL voerde zijn show inmiddels op, op een indrukwekkend aantal podia, in onder meer België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland, Finland en natuurlijk Nederland. Zo trad de band in 2006 op voorafgaand aan de kwartfinale van het WK voetbal in Keulen. Ook doen ze al enkele jaren hun theatertour door geheel Nederland en al 6 jaar lang zijn ze jaarlijks de hoofdact van Het Grote U2 Muziekfeest dat jaarlijks plaatsvindt op de eerste zaterdag van november in het Drentse Exloo. Het Grote U2 Festival begint om 20.00 uur en duurt tot 1.00 uur. De Roakeldaishal in Warffum is open vanaf 19.00 uur.

Gratis kaarten via de mail aanvragen
Iedereen kan gratis naar Het Grote U2 Festival, dat plaatsvindt in de Roakeldaishal aan de Oostervalge 52a/53 in Warffum. Kaarten moeten wel vooraf worden aangevraagd. Kaarten zijn per twee stuks te bestellen door een e-mail met de tekst ‘Ja, ik wil heel graag 2 gratis kaarten voor Het Grote U2 Festival in Warffum’ en naam, adres, postcode en woonplaats te sturen naar e-mailadres har@regiomagazine.nl. Wie dit doet, krijgt per post twee gratis toegangskaarten toegestuurd.

Alle  informatie is te vinden op de website van Het Grote U2 Festival.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.