Persbericht De Grote LenteBeurs Stadskanaal naar nieuwe locatie TuinGroen

Gratis entree bij consumentenbeurs van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april

De Grote LenteBeurs Stadskanaal heeft een nieuwe locatie. Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 april vindt de beurs plaats in tuincentrum TuinGroen in Stadskanaal. De beurs is met een oppervlakte van 4600 vierkante meter groot opgezet. Hier presenteert zich een grote diversiteit aan winkels, bedrijven en organisaties. Voor het eerst is de toegang gratis.

Op De Grote LenteBeurs zijn stands te vinden van zo’n negentig beursdeelnemers, die zich gedurende drie dagen laten zien aan een groot publiek. Van fietsen tot zonne-energie en van optiek tot woninginrichting, de aanwezige bedrijven zijn afkomstig uit vele tientallen branches. Dat maakt deze grootste consumentenbeurs van de verre omtrek tot een sfeervolle, informatieve, aantrekkelijke en gezellige beurs voor iedereen van jong tot oud. Het publiek vindt er vele workshops en presentaties en diverse aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Tuincentrum TuinGroen is de nieuwe, uitstekend bereikbare locatie van het jaarlijkse evenement De Grote LenteBeurs Stadskanaal.

Tuincentruim TuinGroen iop bedrijventerrein Stadskanaal is de nieuwe locatie van De Grote LenteBeurs Stadskanaal (foto De RegioBeurs).

Nieuwe locatie

In tuincentrum TuinGroen heeft De Grote LenteBeurs een nieuwe locatie. De beurs vindt er plaats, verspreid over drie hallen. ,,Het is een prachtige plek met volop ruimte voor deelnemers om zich te presenteren’’, vertelt John ten Hoff namens de organisatie. ,,TuinGroen ligt bovendien op een uitstekend bereikbare locatie op bedrijventerrein Stadskanaal.’’

Gratis entree en parkeren

De entree voor De Grote LenteBeurs is voor het eerst helemaal gratis. Ten Hoff: ,,Wij willen de beurs voor zowel standhouders als bezoekers zo laagdrempelig mogelijk maken. Mede dankzij de uitstekende samenwerking met TuinGroen Stadskanaal is de toegang tot de beurs vrij.’’ Ook is er volop gratis parkeergelegenheid voor de deur van de beurslocatie aan de Steenhouwer 18. Mede daarom verwacht de organisatie vele duizenden bezoekers te mogen verwelkomen.

De Grote LenteBeurs Stadskanaal vindt plaats op vrijdag 10 april van 14.00 tot 21.00 uur, zaterdag 11 april van 11.00 tot 17.00 uur en zondag 12 april van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie over onder meer standhouders op www.delentebeurs.nl.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.