Elektroweek Egbert Egberts laat zien: elektrofiets maakt fietsen zoveel leuker

persbericht

BORGER – De elektrofiets – ook wel e-bike – maakt fietsen makkelijker. Om iedereen de gelegenheid te bieden geheel vrijblijvend kennis te maken met de vele mogelijkheden en varianten van de elektrofiets, houdt Egbert Egberts Rijwielen in Borger van vrijdag 21 tot en met zaterdag 29 maart een Elektroweek.

Voor mensen die graag fietsen, maar voor wie de afstanden te lang of te zwaar worden, kan de elektrofiets een uitkomst zijn om mobiel te blijven. Maar ook voor wie dagelijks lekker gezond op de fiets naar werk of school wil, maar niet altijd bezweet wil aankomen, is de elektrofiets een prachtige oplossing.

140306 - Egbert Egberts

Wie de elektrofiets eens helemaal vrijblijvend wil proberen, is tijdens de Elektroweek aan het juiste adres bij Egbert Egberts. Er staat die week bij Egberts’ zaak aan de Hoofdstraat in Borger een breed scala aan modellen van alle topmerken elektrofietsen klaar, waarop iedereen een proefrit mag maken. ,,Wij bieden iedereen de gelegenheid om in ongedwongen sfeer te kijken, proberen en vergelijken’’, zegt Egberts. ,,In alle rust, onder het genot van een kopje koffie of thee.’’

21 Maart
De Egbert Egberts Eelektroweek wordt op vrijdag 21 maart geopend met een speciale presentatie van de vier topmerken in elektrofietsen: Sparta, Gazelle, Batavus en Koga. Zowel deskundige medewerkers van Egbert Egberts als vertegenwoordigers van de verschillende merken zijn aanwezig om bezoekers tekst en uitleg te geven. Op deze dag zijn er extra veel testmodellen aanwezig. Speciaal hiervoor is een testparcours uitgezet door een deel van Borger met daarin opgenomen een steile brug, zodat deelnemers het effect van elektronische trapondersteuning aan den lijve kunnen ervaren.

Spartamet
Tijdens de Elektroweek zijn er bij Egbert Egberts presentaties te vinden van diverse modellen van de vier genoemde topmerken in elektrofietsen: Sparta, Gazelle, Batavus en Koga. Zij laten deze week hun nieuwste snufjes zien. Speciale aandacht is er voor de herintroductie van de Spartamet. Dit was vele jaren geleden de eerste fiets met trapondersteuning, toen nog van een benzinemotor. Nu herintroduceert Sparta zijn toenmalig topmodel: de ION Spartamet met elektronische aandrijving die zich onderscheidt met zijn vermogen van liefst 1 kilowattuur. Voor trapondersteuning tot 25 kilometer per uur met een actieradius van 250 kilometer of volledig motorisch aangedreven tot twintig kilometer per uur met een actieradius van veertig kilometer

Bosch aandrijving
Ook is er tijdens de Egbert Egberts Eelektroweek een speciale presentatie van elektrische fietsaandrijving van Bosch. Deze aandrijftechniek is te vinden op fietsen van Sparta, Gazelle, Koga en Batavus. Het uit Duitsland afkomstige systeem brengt het vermogen rechtstreeks over op de achteras en is daarmee de krachtigste elektrische fietsondersteuning die er bestaat, ideaal voor heuvel- en bergop of wind tegen

Occasions
Egbert Egberts biedt keuze uit meer dan honderd occasions in elektrofietsen. Uniek is dat Egbert Egberts op alle occasions een jaar garantie geeft. Verder presenteert Egberts speciale fietsendragers voor elektrofietsen en de nieuwste snufjes. Ook is er een presentatie van alle mogelijke soorten accu’s. De keuze van het soort accu is helemaal afhankelijk van het beoogd gebruik en de specialisten van Egbert Egberts staan klanten bij hun keuze hierin met raad en daad terzijde.

Speciale acties
Tijdens de Elektroweek zijn er enkele speciale acties. Zo geeft Egbert Egberts tot 25 procent korting op de laatste opruimingsmodellen van 2013. Met het Cadeau Rad van Avontuur zijn vele mooie prijzen te winnen, zoals fietsaccessoires, waardebonnen en als hoofdprijs een weekend Duitsland voor twee personen.

Specialist
Egbert Egberts is specialist in elektrofietsen. De brede collectie van alle gangbare merken elektrofietsen is er scherp geprijsd en wordt snel geleverd. Egberts heeft veel deskundigheid in huis, onder meer geschoolde, kundige en ervaren elektrofietsmonteurs. Egberts biedt gratis levering en haal- en brengservice in heel Noord-Nederland. En dankzij de speciale quickservice geldt in de meeste gevallen: reparaties klaar terwijl u wacht.

De Egbert Egberts Elektroweek vindt plaats in de rijwielzaak aan de Hoofdstraat 63a in Borger van vrijdag 21 tot en met zaterdag 29 maart tijdens reguliere openingstijden van de winkel. Kijk voor meer informatie op www.egbertegberts.nl. 

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.