persbericht Coevorden: Petstra Ski, Oudoor & Kampeer en Eurotrek Campers breiden fors uit

persbericht Coevorden

COEVORDEN – Petstra Ski, Outdoor & Kampeer en zusterbedrijf Eurotrek Campers in Coevorden worden fors groter. Ondernemer Martijn de Boer van beide bedrijven nam deze week het naastgelegen pand in gebruik, waarmee beide bedrijven een eigen onderkomen krijgen. De forse uitbreiding in vierkante meters resulteert in een verbreding van het assortiment van zowel Petstra als Eurotrek Campers.

foto bij persbericht van Ten have Tekst over de forse uitbreiding van Petstra Ski, Outdoor & Kampeer en Eurotrek Campers in Coevorden.


Martijn de Boer van Petstra Ski, Outdoor & Kampeer en zustebedrijf Eurotrek Campers in Coevorden (foto Jan Johan ten Have).

In 2014 breidde de outdoor- & campingafdeling van Eurotrek uit met een afdeling wintersport legde de zaak geen windeieren. “Wij gingen toen verder onder de naam Petstra vanwege de uitstekende naam die dit bedrijf in het verleden opbouwde in Coevorden en verre omgeving”, vertelt De Boer. “We maakten al snel een forse kwaliteitsslag door uitbreiding van ons assortiment wintersportartikelen in de breedte, met onder meer het topsegment materialen voor elke wintersportliefhebber.” Het bleek een gouden greep: de zaak bleef groeien, met als gevolg dat de beschikbare ruimte in de loop der jaren te klein werd. Daarom neemt De Boer nu het naastgelegen pand erbij in gebruik, waarmee het winkeloppervlak verdubbelt.

Bootfitting

Op wintersportgebied onderscheidt Petstra zich als specialist, onder meer dankzij jaarlijkse deelname aan speciale testweekends van de gerenommeerde wintersportmerken. Ook heeft heeft Petstra een eigen werkplaats waar vakkundige technische mensen al het voorkomend onderhoud en reparaties aan wintersportartikelen zelf uitvoeren. In de werkplaats staan onder meer een waxmachine, slijpmachine en belagmachine waarmee beschadigde ski’s weer als nieuw gemaakt kunnen worden. “Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bootfitting”, vertelt De Boer. “Veel wintersporters krijgen tijdens het skiën last van hun voeten. Dat ontneemt hen het plezier in deze prachtige sport. Met bootfitting zorgen wij voor skischoeisel dat goed zit, wat voetproblemen bij skiërs voorkomt. Onze bootfitters analyseren de voet van de klant en adviseren welke schoen het best bij dat type voet past. Eventueel wordt dit aangevuld met een zool op maat. Verder kunnen wij in onze werkplaats alle nodige aanpassingen op maat doen aan skischoenen.”

Uitbreiding Eurotrek Campers

Ook Eurotrek Campers wordt fors groter. De dealer van halfintegrale campers en buscampers van de merken Knaus, Bürstner en Kabe krijgt er een vierde dealerschap bij: dat van Weinsberg. De Boer: “Daarmee bieden wij qua prijsopbouw een breder assortiment nieuwe campers. Weinsberg is een prachtig merk Duitse kwaliteitscampers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het is een aanwinst voor onze zaak. Na de uitbreiding staan hier nog meer nieuwe campers in de showroom.” Ook kunnen klanten bij Eurotrek terecht voor jonge gebruikte campers en onderhoud, reparatie en schadeherstel van campers in de eigen, zeer ruime werkplaats met vijf werkplekken.”

Persoonlijk

Over de uitbreiding van zijn beide zaken zegt De Boer tot slot: “Wij hebben een grote, trouwe klantenkring die onze persoonlijke aanpak waarderen. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten. Na deze flinke uitbreiding bieden wij een nog breder assortiment. En daar zijn we trots op.”

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.