MobiVit Emmen al half jaar na start naar meer dan zeven keer zo groot winkelpand

persbericht

EMMEN – Comfortartikelenspecialist MobiVit in Emmen verhuist naar bedrijventerrein Nijbracht. Al binnen een half jaar na de opening in Emmen was het winkelpand aan de Hoofdstraat veel te klein geworden. Per 1 april verruilt dé seniorenwinkel van Noord-Nederland het pand van nog geen honderd vierkante meter in het centrum voor zevenhonderd vierkante meter winkeloppervlak aan de Nijbracht 45.

MobiVitNijbracht

Eigenaren Klaas Schepers (l.) en Ko ter Veen in de nieuwe MobiVit Emmen (foto Boudewijn Benting).

MobiVit kende een ware bliksemstart. Na de opening van de eerste vestiging in Schoonoord op 1 juli vorig jaar, breidde de zaak per 15 oktober al uit met een tweede vestiging in Emmen. Het bleek een gouden greep, de animo voor de collectie nieuwe en zo-goed-als-nieuwe seniorenartikelen zoals sta-op-stoelen, hoog-laagbedden en seniorenbanken is overweldigend. Ook biedt MobiVit de grootste collectie nieuwe en zo-goed-als-nieuwe scootmobielen van heel Noord-Nederland.

Gratis parkeren voor de deur
,,In ons nieuwe pand aan de Nijbracht krijgen wij de gelegenheid om onze collectie ruim en overzichtelijk te presenteren’’, vertelt Ko ter Veen, die de zaak samen met Klaas Schepers runt. ,,Ook liepen wij er in het centrum tegenaan dat onze klanten soms behoorlijk ver moesten lopen nadat zij hun auto op een betaalde parkeerplek hadden geplaatst. Aan de Nijbracht hebben wij ruime, gratis parkeergelegenheid direct voor de winkeldeur.’’

Openingsaanbiedingen
In de sfeervolle, nieuwe zaak aan de Nijbracht kan iedereen rustig, ongedwongen en vrijblijvend rondkijken. En ook op de nieuwe locatie staat MobiVit voor de kwaliteit van onze producten. Ter Veen: ,,Mochten er eens problemen zijn, dan lossen wij die snel en naar tevredenheid op.’’ Als extra service voor klanten krijgt MobiVit op de nieuwe locatie een eigen, inpandig scootmobiel-oefenparcours.

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe zaak heeft MobiVit diverse openingsaanbiedingen. Zo is er voor iedereen die een sta-op-stoel-op-maat aanschaft een gratis accessoirespakket ter waarde van vijfhonderd euro. Daarnaast biedt de zaak extra korting op verschillende types scootmobielen.

Betaalbaar
MobiVit ontstond vorig jaar vanwege enerzijds de behoefte bij vele senioren aan betaalbare hulpmiddelen en anderzijds een grote hoeveelheid zo-goed-als-nieuwe comfortartikelen die ongebruikt op allerlei zolders belanden. Hergebruik van deze prima middelen kan heel goed.  Mensen met een hulpvraag de juiste en betaalbare middelen bieden was een drive voor beiden om MobiVit in het leven te roepen. Inmiddels biedt MobiVit ook een ruime collectie betaalbare nieuwe hulpmiddelen. En naast de genoemde ‘grote’ hulpmiddelen biedt MobiVit een ruime collectie rolstoelen, rollators en andere comfortartikelen. Denk hierbij aan artikelen voor onder meer huishouden, badkamer en toilet. Deze hulpmiddelen helpen mensen om langer en gemakkelijk onafhankelijk te blijven en zelfs zelfstandig te kunnen blijven wonen. Schepers: ,,Er zijn altijd mensen die tussen wal en schip vallen. Iedereen moet mobiel kunnen blijven. Dat houdt je vitaal. Mobiliteit en vitaliteit, dat is waar MobiVit voor staat.’’

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.