Jubileumboek Onstwedder Boys verkrijgbaar bij The Read Shop

ONSTWEDDE – Het jubileumboek Voltreffers op De Boskamp dat voetbalvereniging Onstwedder Boys onlangs uitbracht ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de club, is nu voor 19,95 euro verkrijgbaar bij The Read Shop in overdekt winkelcentrum Kanaalpassage in Stadskanaal. Het boek gaat met name over de laatste 25 jaar Onstwedder Boys, met af en toe een uitstapje naar vroegere tijden.

Het boek bevat verhalen van een twintigtal verschillende schrijvers. De verhalen in dit boek zijn gestoeld op persoonlijke herinneringen van de schrijvers. Zij hebben elk op hun eigen manier een band met de oranjehemden, de een als speler, anderen als bestuurslid, supporter, vrijwilliger, verslaggever of zelfs tegenstander. Zo komt in het boek een grote variatie aan onderwerpen en anekdotes aan de orde.

In het boek komt met name de laatste kwart eeuw aan de orde, aangezien de eerste 25 jaar al uitvoerig aan bod kwamen in het eerdere jubileumboek Van ‘Baarg’n’ tot ‘Boskamp’. Dit boek werd in 1988 uitgegeven bij het 25-jarig bestaan van Onstwedder Boys.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.