Concert van de vrolijke coverband All Right in café Full House Ter Apel

TER APEL – Coverband All Right uit Ter Apel geeft op zaterdagavond 7 december een concert in café Full House aan de Stationsstraat 53 in Ter Apel. Het optreden van deze ‘local heroes’ begint om 22.00 uur.  

All Right is een vrolijke, Ter Apeler coverband, die bestaat uit vijf jonge muzikanten. Gewapend met een breed genre aan bekende nummers, van oude klassiekers tot moderne hits, verzorgen zij onvergetelijke feesten in de wijde omgeving, van bruiloften tot verjaardagen en van tentfeesten tot autoshows.

131129 - All Right

Stralend middelpunt van de band is zangeres Lieke. Met haar jarenlange bandervaring, opzwepende stemgeluid en sprankelende uitstraling weet ze elk optreden om te toveren in een spetterende show. Van Amy Winehouse tot Tina Turner, ze doet het allemaal! Drummer Nieck is verliefd op zijn trommels, bekkens en stokken. Bovendien zingt hij mee. Nieck ziet er niet alleen uit als een van de Beatles, hij klinkt ook nog zo.  Gitarist Maik is de man van het snelle vingerwerk. Hij kleedt de band aan met strakke gitaarsolo’s en slaggitaar en zingt bovendien af en toe een nummer mee. Toetsenist Wouter beroert vingervlug de toetsen en bassist Bas zorgt samen met drummer Nieck voor een stevige ritmische basis onder de muziek.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.