Concert Iron Maiden tributeband Harris in café Full House Ter Apel

TER APEL – Bijna net zo goed als het origineel. Dat is de Nederlandse Iron Maiden tributeband Harris. Liefhebbers van old-school metal kunnen op vrijdag 24 januari in Ter Apel hun hart ophalen als Harris een concert geeft op het podium van café Full House. In het voorprogramma staat de Oost-Groninger old-school metalformatie Rise & Burn.

140114 - Harris_

Run to the Hills, Fear of the Dark, Number of the Beast en nog veel meer legendarische Iron  Maidenklassiekers staan op de setlist van Harris voor het concert in Full House. De Zuid-Nederlandse tributeband staat hiermee garant voor een ouderwetse avond heerlijke old-school metal. Het wordt gegarandeerd een headbangers ball waar metalliefhebbers zich helemaal kunnen uitleven in een ouderwetse snakepit.

Thin Lizzy
Veel metalliefhebbers kennen de bandleden John, Gerard, Gert-Jan, Hans en Mark ook van hun andere band, de Thin Lizzytribute Parris. Tijdens het concert in café Full House brengen zij ook een set Thin Lizzyklassiekers ten gehore. Dit extraatje krijgt het publiek vanwege het plotselinge afzeggen van de geplande komst van oud-Iron Maiden gitarist Dennis Stratton naar Ter Apel deze avond. Stratton zou een set komen spelen, maar moest zijn komst naar Europa voor een serie optredens eerder deze week annuleren omdat hij zijn pols heeft gebroken.

Rise & Burn
Het publiek wordt deze avond opgewarmd met een optreden van de Oost-Groninger hardrockband Rise & Burn die in de jaren tachtig furore maakte in de regio met covers van onder meer Jimmy Hendrix, Deep Purple, Scorpions, UFO en Yngwie Malmsteen. De oorspronkelijke bandleden zanger Hugo Koch en gitarist Hendrik Jan Vermeulen, aangevuld met onder meer drummer Harrie Groenewold brengt tijdens het voorprogramma een mix van hardrockklassiekers ten gehore.

Het concert van Harris met voorprogramma Rise & Burn vindt plaats op vrijdag 24 januari vanaf 20.30 uur in café Full House aan de Stationsstraat 53 in Ter Apel. Kaarten kosten tien euro en zijn in voorverkoop verkrijgbaar via info@cafefullhouse.nl.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.