CDA Stadskanaal overhandigt eerste verkiezingsprogramma aan Plaatselijk Belang Vledderveen

STADSKANAAL – Lijsttrekker Roelof Plieger overhandigde deze week het eerste exemplaar van het nieuwe verkiezingsprogramma aan het bestuur van Plaatselijk Belang Vledderveen. Hiermee maakte de partij een start met een rondgang langs alle dorps- en wijkbelangenorganisaties in de gemeente voor persoonlijke overhandiging van het CDA-programma voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

De lijsttrekker en kandidaat-raadsleden overhandigen het christendemocratische programma deze en volgende maand in persoon aan bestuursleden van alle wijkraden en verenigingen voor plaatselijk belang in de gemeente Stadskanaal. ,,Wij vinden dat deze organisaties bij uitstek Midden tussen de Mensen staan’’, stelt Plieger. ,,En dat is precies de titel van ons programma richting verkiezingen. Burgerparticipatie wordt een steeds belangrijker issue en de rol van deze belangenorganisaties wordt steeds belangrijker, zeker in aanloop naar en na de aanstaande gemeentelijke herindeling.’’

131213 - CDA vgerkiezingsprogramma

Het CDA draagt hiermee uit dat zij korte lijnen richting de inwoners van de gemeente wil. ,,En de wijkraden en dorpsbelangenorganisaties weten bij uitstek wat er speelt in hun wijk en dorp en zijn van groot belang voor een goede doorontwikkeling van het wijkgerichte werken in onze gemeente. Daarom vinden we deze contacten belangrijk’’, zegt de lijsttrekker.

Vledderveen
Plieger overhandigde het eerste exemplaar aan het voltallige bestuur van Plaatselijk Belang Vledderveen: voorzitter Hans van Bree, secretaris Ine Bles, penningmeester Lida Schnieders en de bestuursleden Piet Dekkinga en Mariëtte Bodde. ,,In Vledderveen staan zo’n 120 woningen en van honderd daarvan zijn de inwoners lid van Plaatselijk Belang. Dat toont wel aan dat het draagvlak van deze vereniging in het dorp enorm groot is. ,,Wij zijn meteen met hen in gesprek geraakt, onder meer over openbare verlichting en onderhoud van openbaar groen in het dorp. Het was een zeer vruchtbaar gesprek.’’
Ook reikte Plieger deze week in Mussel het verkiezingsprogramma uit aan het bestuur van de plaatselijk belangorganisatie. De komende weken hopen de lijsttrekker en de overige CDA-kandidaten de verkiezingsprogramma’s aan alle overige belangenverenigingen voor dorpen en wijken te overhandigen.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.