Businesscase FC Groningen als referentie voor RSE telecom & ICT

FC Groningen is al jaren vaste klant van RSE telecom & ICT. De samenwerking kreeg een nieuwe dimensie met de levering van Vodafone One Mobile voor de profvoetbalclub en haar dochterondernemingen.Ten Have Tekst verwoordde dit project in een referentie voor de website van RSE.

Vodafone

Een tevreden klant is voor elk bedrijf het beste visitekaartje. FC Groningen is zo’n tevreden klant van RSE telecom & ICT. Ten Have Tekst sprak hoofd accommodatiezaken André Snakenborg van FC Groningen, die vertelde dat de Vodafone-oplossing van RSE de club een behoorlijke besparing oplevert. Daarnaast vertelt hij in het interview zeer tevreden te zijn over de prijs-kwaliteitverhouding, flexibiliteit, inventiviteit en hulpvaardigheid.

FC Groningen

Ten Have Tekst schreef businesscase FC Groningen voor RSE telecom & ICT

FC Groningen is de trots van het Noorden. De profvoetbalclub speelt al jaren op het allerhoogste niveau van Nederland, de eredivisie. De groenwitten strijden in thuishaven de Euroborg vrijwel elk seizoen om deelname aan Europees voetbal. De club heeft diverse dochterondernemingen, zoals FC Groningen Media, Euroborg Horeca en FCG TV

Lees de referentiecase.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.