Heldere structuur en SEO teksten op nieuwe B2B website dienstverlener InControl

De complexe dienstverlening kreeg toegankelijk vorm op de gloednieuwe B2B website van InControl. De doordachte structuur, juist gebruik van SEO-elementen en begrijpelijke teksten maken de site goed vindbaar en laagdrempelig.

Sitemap

In nauwe samenspraak met InControl in Stadskanaal en Groningen kwamen wij tot een doordachte menustructuur. Deze bedrijfsanalyse was de basis voor een doordachte sitemap met heldere, begrijpelijke en bondige informatie.

NC-websites bouwde de nieuwe website van zakelijk dienstverlener InControl in Groningen en Stadskanaal, Ten Have Tekst verzorgde de SEO-copywriting voor deze B2B website

homepage website InControl

SEO teksten B2B website

Voor het schrijven van de teksten analyseerden wij de complexe, brede diensten, werkwijze en doelgroepen van InControl grondig. Dit leidde tot laagdrempelige teksten. De informatie is ook begrijpelijk voor bezoekers die minder vertrouwd zijn met de business van InControl. Ondernemers krijgen op de site eenvoudig inzicht in de meerwaarde die InControl voor hun bedrijfsvoering kan zijn.

Bouw website & webdesign

Ten Have Tekst schreef de teksten voor deze site in opdracht van NC-websites in Winschoten. De webbouwer bouwde de site op het eigen beheerssysteem NC-CMS. Dat maakt de site snel, stabiel en betrouwbaar. Daarnaast verzorgden de vormgevers van NC-websites het webdesign: strakke en zakelijke lay-out die past bij het karakter van het bedrijf en de site een markante en classy uitstraling geeft.

Over InControl

InControl is sparringpartner van bedrijven in business intelligence en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Als specialist in Exact met bedrijfskundige knowhow biedt InControl maatwerkoplossingen op het gebied van onder meer financiën, logistiek, HRM en management. Software waarmee bedrijfprocessen efficiënter en effectiever verlopen. En software waarmee management en directie kunnen aansturen op data.

Testimonial InControl

Directeur Harro Prins van InControl vertelt: “Onze bedrijfsvoering is complex en lastig in woorden te vatten. Ten Have Tekst stelde zich ervoor open om te sparren en in samenwerking tot een goed resultaat te komen. De basis website zoals die nu online staat is het fundament voor een dynamische website waaraan wij willen blijven werken, samen met NC-websites en Ten Have Tekst.”

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.