achtergrondartikel ‘Hartman bouwt derde m2Runner Arctic Rock voor Hartman Seatrade’

Ten Have Tekst schreef een achtergrondrtikel over de oplevering van projectladingschip Arctic Rock aan Hartman Seatrade op Urk voor De Binnenvaartkrant.

achtergrondartikel M2 Runner Arctic Rock voor De Binnenvaartkrant

Achtergrondartikel

‘Maximale efficiency en flexibiliteit dankzij optimaal gebruik van ruim- en dekoppervlak waren de uitgangspunten bij de ontwikkeling van de Hartman m2Runner door Hartman Marine Shipbuilding uit Urk. De eerste twee exemplaren leverde de scheepsbouwer aan zusterbedrijf Global Seatrade – beide bedrijven zijn eigendom van Johan Hartman. Met louter positieve ervaringen op zak leverde de scheepsbouwer onlangs nummer drie, de Arctic Rock, op aan Hartman Seatrade, de rederij van Johans broer Teele Hartman.’ <lees verder>

Correspondent

Ten Have Tekst in Onstwedde is correspondent Noord-Nederland voor De Binnenvaartkrant, vakblad voor de binnenvaart, passagiersvaart, visserij, dreiging, shortsea en yachting. Ruwweg in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland schrijft Ten Have Tekst over nieuws en achtergronden uit de scheepvaart branche.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.