Webteksten voor nieuwe website Formule BV budgetbeheer, schuldhulpverlening & bewindvoering

Ten Have Tekst schreef de webteksten voor de site van Formule BV, de nieuwe Oost-Groninger specialist in budgetbeheer, schuldhulpverlening & bewindvoering. Formule BV kiest voor een heel eigen, mens- en oplossingsgerichte aanpak. Deze boodschap hebben wij geschreven voor de laagdrempelige, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website. Daarnaast redigeerden en verzonden wij het persbericht ter gelegenheid van de start van het bedrijf.

Homepage van de website van Formule BV, de nieuwe Oost-Groninger specialist in budgetbeheer, schuldhulpverlening en bewindvoering. Ten Have Tekst schreef de teksten voor deze site.
De homepage van de website van Formule BV.

Tevreden klant

“Wij zijn zeer zeker tevreden over de teksten voor de website van Formule en het werk voor ons persbericht”, vertelt Bert Meijer van Formule BV. “Tijdens een aangename kennismaking stelde Jan Johan ten Have de juiste vragen. Vervolgens leverde hij de gevraagde teksten boven verwachting snel. De schrijfstijl is plezierig, levendig en gemakkelijk te lezen en te begrijpen. Dat past bij onze doelgroep.”

Over Formule BV Oost-Groningen

Formule BV is een nieuw concept voor hulp aan mensen met schulden. Deze Oost-Groninger specialist pakt het anders aan: niet de schuldeiser, maar de mensen met schulden staan centraal. Formule BV staat voor een praktijkgerichte aanpak voor het werkelijk oplossen van de problemen. Ook focust Formule BV het voorkomen van soortgelijke problemen in de toekomst.

NC-websites in Winschoten

Ten Have Tekst schreef de teksten voor deze website in nauwe samenwerking met NC-websites in Winschoten. Deze webbouwer heeft alle disciplines in huis voor de bouw van fraaie en functionele websites en webshops: bouw en design van websites, SEO (zoekmachine-optimalisatie) en webcontent. Ook ondersteunt NC-websites klanten bij online marketing om de conversie van de geleverde websites structureel naar een hoger plan te tillen.

Webteksten optimaliseren?

Wil je ook jouw webteksten optimaliseren? Of wil je klantreferenties, projectreferenties of nieuwsbrieven publiceren? https://www.tenhavetekst.nl/contactNeem contact op met Ten Have Tekst, wij helpen je graag verder.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.