Tennis: eerste Kia Van Staalduinen Open bij tennisvereniging Uneswido Onstwedde

persbericht

ONSTWEDDE – Tennisvereniging Uneswido in Onstwedde houdt van 26 september tot en met 4 oktober de eerste editie van het Kia Van Staalduinen Open tennistoernooi. Aan dit 20+ dubbeltoernooi kunnen koppels deelnemen in de speelsterktes 5 tot en met 8. De aanmelding is open, het aantal plaatsen is beperkt.

De eerste editie van het Kia Van Staalduinen Open van Tennisvereniging Uneswido vindt plaats van 26 september tot en met 4 oktober 2015.

Het tennispark van TV Uneswido, waar van 26 september tot en met 4 oktober het eerste Kia Van Staalduinen Open plaatsvindt (foto Bé Sterenborg).

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat tennisvereniging Uneswido een open tennistoernooi houdt. Sinds de opening van een derde baan op het complex aan de Tellingersweg in Onstwedde, vorig jaar, heeft Uneswido hiervoor de ruimte. Door het bescheiden aantal banen is het aantal deelnemers beperkt, voor belangstellenden is snel aanmelden daarom aan te bevelen.

Tennis bij Uneswido

Het bestuur is ingenomen met dit nieuwe evenement. ,,Tennisvereniging Uneswido bloeit als nooit tevoren’’, vertelt Henk Kip. ,,Vorig jaar werkten onze leden met man en macht aan de realisatie van een fantastisch nieuw clubhuis met overdekt terras en de aanleg van onze derde tennisbaan. En nu dus voor het eerst een toernooi waaraan alle tennissers uit de regio mogen meedoen. De sfeer is hier altijd heel goed en we willen van dit nieuwe toernooi ook een sportief en gezellig evenement maken. Iedereen die dit wil, is welkom om een kijkje te komen nemen tijdens het toernooi. De toegang voor het publiek is gratis.”

Aanmelding open tennistoernooi

Het toernooi wordt gespeeld op smashcourt, een all-weather ondergrond waarop alleen bij extreme omstandigheden niet gespeeld kan worden. Er zijn 12 categorieën: herendubbel, damesdubbel en mixdubbel in de speelsterktes 5, 6, 7 en 8. Aanmelding kan zo lang er plaats is en uiterlijk tot en met 22 september via www.toernooi.nl. Het toernooi vindt plaats onder auspiciën van tennisbond KNLTB.

Wilt u de persberichten van Ten Have Tekst ook gratis ontvangen? Neem gerust contact op, dan maken wij dit voor u voor elkaar.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.