SEO teksten voor nieuwe site Jonas Lindenhoff Sappemeer

SEO copywriting voor specialist in bestrating, houtbouw, grondwerk, aanleg & onderhoud van tuin & park en rioolreiniging

Voor de website van hovenier, houtbouw- en bestratingsbedrijf Jonas Lindenhoff in Sappemeer schreef Ten Have Tekst de SEO teksten. De grootste uitdaging was het  vertalen van het zeer brede aanbod van diensten naar een overzichtelijk gestructureerde site.

Tekstschrijver voor website

Als tekstschrijver adviseerden wij Jonas Lindenhoff bij de inhoudelijke indeling van de nieuwe site: welke hoofdonderwerpen komen terug in de sitemap en hoe krijgen prioriteiten in de bedrijfsvoering vorm in de opbouw van de site.

Ten Have Tekst schreef de SEO teksten voor de nieuwe website van hovenier, houtbouw- en bestratingsbedrijf Jonas Lindenhoff in Sappemeer.

Homepage van de website van Jonas Lindenhoff.

NC-websites

Bij de opbouw en indeling werkte Ten Have Tekst nauw samen met de vormgever en programmeurs van NC-websites in Winschoten. Samen werkten wij aan de opbouw van de menustructuur, de indeling en de duidelijkste aanduidingen per onderwerp, menu-item en deelonderwerp. NC-websites was hierbij voor Ten Have Tekst de opdrachtgever.

Tekstschrijver voor SEO teksten

NC-websites ontwikkelt responsive websites en webshops op eigen CMS. Verder verzorgt de Winschoter webbouwer online nieuwsbrieven, SEA (online adverteren) en SEO-optimalisatie, hosting en domeinnamen. NC-websites maakt al enkele jaren structureel gebruik van de diensten van tekstschrijver Ten Have Tekst. Hierdoor kennen partijen elkaar heel goed. Deze samenwerking die leidt tot websites die qua techniek, vormgeving en content uitstekend op elkaar zijn afgestemd.

Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff Sappemeer

Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff in Sappemeer (Groningen) is een breed georiënteerde dienstverlener voor al uw buitenwerk. De vakkundige medewerkers vormen samen een allround team voor bestrating, houtbouw, grondwerk, aanleg & onderhoud van tuin & park en rioolreiniging. Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff  onderscheidt zich in toegankelijkheid en bereikbaarheid. Klanten ervaren er de betrokkenheid van de bevlogen vakmensen : ‘Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’.

Ik wil ook SEO-webteksten laten schrijven.

Bewaren

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.