SEO copywriting voor nieuwe website LeaseParcours

SEO copywriting

Voor de gloednieuwe website van LeaseParcours verzorgde Ten Have Tekst de SEO copywriting. De webteksten betreffen onder meer financial lease, full operational lease, netto operational lease en veelgestelde vragen (FAQ) met bijbehorende antwoorden over alle aspecten van autolease, zoals verzorgd door LeaseParcours.

Ten Have Tekst verzogde de SEO copywriting voor de website van LeaseParcours, met teksten over onder meer financial lease, full operational lease en netto operational lease.

De nieuwe site van LeaseParcours.

Keyword onderzoek

De webteksten zijn geschreven op basis van interviews met leaseadviseurs van LeaseParcours. Ook namen wij een kijkje achter de schermen van de leasemaatschappij. Bij het schrijven van de teksten zijn de resultaten gebruikt van keyword onderzoek dat Ten Have Tekst verrichtte met behulp van onder meer Google AdWords. Bij het schrijven stond het informatieve en wervende karakter van de webteksten centraal. De resultaten van het zoekwoordonderzoek zijn gebruikt om de teksten de finetunen en af te stemmen op de zoekwijze van potentiële klanten.

LeaseParcours

LeaseParcours positioneert zich in de markt als maatschappij waar je snel en voordelig kunt leasen, zowel zakelijk full operational, netto operational als financial lease. LeaseParcours wil zich in de markt enerzijds onderscheiden met persoonlijke betrokkenheid bij klanten en anderzijds met directe, aantrekkelijke adviezen en oplossingen op mat zodat klanten altijd snel mobiel zijn.

Meceda

Bij dit project zijn werkten wij in directe opdracht van en nauwe, prettige samenwerking met grafisch ontwerp- en communicatiebureau Meceda in Assen. Meceda biedt totaaloplossingen op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign en visuele communicatie, projecten van kleinschalig tot groot. Meceda bouwt websites op basis van WordPress met een grote mate van kennis SEO marketing.

 

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.