Pump up the 90’s en Classic X-Mas in café Full House Ter Apel

TER APEL – Café Full House gaat terug in de tijd. Op zaterdag 21 december vanaf 22.00 uur is er Pump up the 90’s met DJ Marcel M en op 1e Kerstdag verzorgen Bert, Bert & Loes er vanaf 21.30 uur een Classic X-Mas.

Pump up the 90’s
Van Nirvana tot de Venga Boys en van 2 Unlimited tot The Prodigy. De grootste hits uit de jaren negentig knallen op zaterdag 21 december vanaf 22.00 uur uit de speakers in café Full House in Ter Apel. Het wordt een swingende party oor iedereen die nog één keer uit zijn dak wil gaan op al deze zo herkenbare muziek. Pump up the 90’s is één groot feest der herkenning met DJ Marcel M.

Classic X-Mas
De grootste kersthits afgewisseld met vele klassiekers, dat zijn de ingrediënten van Classic X-Mas met Bert, Bert & Loes op 1e Kerstdag in Full House. Het trio zingt vele bekende kerstliedjes, van Bing Crosby tot Slade en brengt daarnaast vele covers van de meest uiteenlopende artiesten – van Jannes tot Elvis – ten gehore. Geen typetjes deze keer, maar een muzikaal programma om op te dansen en mee te zingen. Vrolijk kerstfeest!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.