Persbericht ‘MobiVit komt met mobiele showroom naar Drentse senioren toe’

persbericht

DRENTHE – MobiVit komt naar u toe! De Drentse hulpmiddelenspecialist neemt een nieuwe mobiele showroom in gebruik, die op afroep bij iedereen langskomt met een presentatie van alle gewenste hulpmiddelen. ,,Wij richten de showroom op maat in met de gewenste sta-op-stoelen, scootmobielen en andere hulpmiddelen en komen naar de mensen toe’’, vertelt Ko ter Veen van MobiVit.

Foto bij persbericht over nieuwe mobiele showroom van de Drentse hulpmiddelenspecialist MobiVit in Emmen, Assen en Schoonoord

De mobiele showroom van MobiVit (foto Boudewijn Benting).

De 25 vierkante meter grote showroom op wielen is een aanvulling op het unieke concept van MobiVit: drie grote showrooms in Drenthe met zowel nieuwe als gebruikte grote hulpmiddelen. De winkels in Assen, Emmen en Schoonoord bieden een enorm aanbod in onder meer scootmobielen, sta-op-stoelen en hoog-laagbedden. MobiVit is een op-en-top Drentse zaak die zich onderscheidt in klantvriendelijkheid en service. Zo is er een gratis en geheel vrijblijvende haal- en brengservice voor senioren die naar een van de winkels willen komen, maar zelf geen vervoer hebben.

Mobiele showroom

De mobiele showroom geeft de klantvriendelijkheid van MobiVit een extra dimensie. Iedereen kan vanaf nu gewoon thuis kiezen uit topkwaliteit in hulpmiddelen. Het is mogelijk om bij het maken van een afspraak wensen kenbaar te maken. MobiVit selecteert deze artikelen en presenteert ze in de mobiele showroom. Iedereen kan zelf ervaren welke stoel optimaal zitcomfort biedt of welke scootmobiel het lekkerst rijdt.

 Rolstoellift

Juist onder de doelgroep van MobiVit bevinden zich relatief veel mensen die minder goed ter been zijn. Daarom is er veel aandacht besteed aan de toegankelijkheid van de mobiele showroom. Deze is uitgerust met een rolstoellift zodat iedereen de showroom probleemloos kan bezoeken.

 Promotie

,,Wij bezoeken op verzoek elke klant met onze mobiele showroom, kosteloos en vrijblijvend’’, vertelt Ter Veen. ,,Ook zetten wij de wagen in voor promotionele doeleinden, zoals het bezoeken van zorgcentra en deelname en beurzen en presentaties om MobiVit actief te presenteren. Wij houden ouderen mobiel en vitaal. En dat laten we graag zien!”

Persbericht Drenthe

Ten Have Tekst schreef bovenstaand persbericht voor MobiVit en verstuurde deze naar meer dan 110 lokale en regionale media, journalisten en redacties in Drenthe.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.