Jubilerend Pagepop legt eerste bands vast

STADSKANAAL – Bazzookas en The Jacks zijn de eerste twee bands die zijn gecontracteerd voor het hoofdpodium van Pagepop. Het gratis toegankelijke Stadskanaalster festival vindt op zondag 14 juli voor de 25e keer plaats.

De Jacks is een rockband die de voormalige bassist van Krezip, Joost van Haren, vormt met drie rockchicks. De roots van de bandleden van The Jacks liggen in de rock, terwijl Van Haren het repertoire omschrijft als ‘echte popsongs’.
Skaband Bazzookas is een achtmans ska-rockband die al op onder meer de Zwarte Cross en Parkpop te bewonderen was. Met blazers, toeters en bellen staat Bazzookas in als een bom: magisch, explosief en episch

Local stage
Op de kleinere local stage krijgen bands uit de regio een podium. Op dit podium zijn tijdens de jubileumeditie van Pagepop vijf bands en artiesten te bewonderen. Dit zijn Anti D, Call me Skinny, Inge van Calkar, Meadowlake en Ricky Rehab. Afsluiter op dit podium is een bekende DJ.

Opblaaspop
De aan Pagepop verbonden battle Opblaaspop vindt voor het eerst ook plaats op het festivalterrein, voor het eerst daags voorafgaand aan het hoofdfestival. De winnaar van de battle krijgt als prijs een betaald optreden op het hoofdpodium van Pagepop, de volgende dag. Voor het eerst is Opblaaspop dit jaar gratis toegankelijk. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor Opblaaspop, belangstellende bands kunnen zich aanmelden via www.pagepop.nl.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.