Webteksten schrijven voor Van Vossen Tenders Steenwijk

Ten Have Tekst verzorgde het webteksten schrijven voor de site van Van Vossen Tenders in Steenwijk. Het betrof copywriting van teksten over de modellen boten, schepen en jachten die de werf in Steenwijk bouwt. Deze content draagt bij aan hogere bezoekerscijfers op de site, minder bouncing en een langduriger verblijf.

SEO webteksten schrijven

Ten Have Tekst schreef de productteksten, voorzien van alle benodigde SEO kenmerken. Hiermee zijn de pagina’s uitstekend vindbaar op internet, zowel in Google als via andere zoekmachines. De teksten zijn onder meer voorzien van duidelijke en doordachte headings, metatitels en metabeschrijvingen. De juiste keywords zijn verwerkt in de teksten met behoud van het wervende en informatieve karakter van de teksten.

Ten Have Tekst verzorgde het webteksten schrijven voor de nieuwe website van Van Vossen Tenders in Steenwijk..

De homepage van Van Vossen Design.

Van Vossen Tenders

Van Vossen Tenders biedt betaalbaar en onderhoudsarm maatwerk in vaarplezier: aluminium boten, sloepen, reddingssloepen, tenders, jachten, werkboten, visboten en open boten. Op locatie in Steenwijk ontwerpt en bouwt Van Vossen Tenders alle scheepjes en bootjes volledig zelf. De boten zijn onderhoudsarm, varen snel en onderscheiden zich in zeer laag brandstofverbruik. Van Vossen biedt een groot aantal standaard modellen. Daarnaast is er de mogelijkheid om een boot helemaal naar eigen wens te laten ontwerpen en bouwen.

NIJM webdesign & hosting

Bij het verzorgen van de content van deze website werkte Ten Have Tekst nauw enĀ  prettig samen met NIJM webdesign & hosting in Stadskanaal. NIJM is specialist in WordPress en bouwt en onderhoudt online weboplossingen zoals websites, webshops en applicatie (apps). De weboplossingen zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.