Anneloes, Arjan en Jan Johan lopen Jungfrau Marathon voor Wensambulance Noord-Nederland

Arjan en Anneloes Reit uit Wedde en Jan Johan ten Have lopen op 7 september 2024 de Jungfrau Marathon om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Wensambulance Noord Nederland. Dit doen zij voor Team Wens Marathon.

logo Team Wens Marathon

Voorbereidingen Jungfrau Marathon 2024

Als drie marathonlopers van Team Wens Marathon zijn we inmiddels volop in training voor de Jungfrau Marathon. Andere lopers uit ons team trainen voor andere marathons en loopevenementen. Vaak lopen we ieder voor zich, maar soms ook samen langere trainingen, onder meer in de heuvels van het Teutoburgerwald. Ook doen we soms samen mee aan georganiseerde loopevenementen, zoals de Groet uit Schoorl Run, La Sportiva Sauerland Trailrun en Vuurtorenloop Vlieland.

logo Wensambulance Noord-Nederland

Persoonlijke sponsoring

Ik hoop uiteraard dat heel veel mensen ons willen sponsoren. Elk bedrag van klein tot groot, vast bedrag of per kilometer, is welkom. Elke cent gaat direct naar het goede doel Wensambulance Noord-Nederland. Alle kosten van voorbereiding, deelname, reis en verblijf komen voor eigen rekening.

Hoe kun je sponsoren?

Doneer je bijdrage via deze betaallink en het geld komt volledig en direct op de bankrekening van Wensambulance Noord-Nederland terecht.

Shirtsponsors

Team Wens Marathon wordt in 2024 gesponsord door de volgende shirtsponsors:

Siefkes Vastgoed
Autotechniek Niemeijer
RSE telecom & ICT
Flexiplus Huishouding
Ron Haans 24/7 Fitnesscentrum
Praktijk Kom Bewust in Verbinding
Renate Paans Accountancy
Ten Have Tekst
Live Laugh Love by Sigrid