Webteksten schrijven voor nieuwe site Betonboor Bleeker Winschoten

Webteksten schrijven voor de gloednieuwe website van Betonboor Bleeker in Winschoten gebeurde door Ten Have Tekst. De grootste uitdaging was bij deze website het schrijven van teksten die presteren qua SEO en tegelijk passen bij de laagdrempelige, recht-toe-recht-aan bedrijfscultuur van Betonboor Bleeker.

SEO webteksten schrijven

Webteksten schrijven is corebusiness voor Ten Have Tekst. Daarbij is de doelstelling tweeledig. In de eerste plaats worden de teksten geschreven om zo veel mogelijk bezoekers naar de website te trekken. Vindbaarheid via Google en andere zoekmachines – zoekmachineoptimalisatie of SEO – is daarbij van groot belang.

Het SEO webteksten schrijven voor de gloednieuwe website van Betonboor Bleeker in Winschoten gebeurde door Ten Have Tekst.

Homepage Betonboor Bleeker.

Informatieve, wervende webteksten schrijven

Is de bezoeker eenmaal op de website, dan moet hij snel vinden wat hij zoekt. De informatie moet daarom zeer doordacht en duidelijk worden gestructureerd in een uitgekiende sitemap. Vervolgens moeten vorm en inhoud van de teksten met elkaar in overeenstemming zijn: wervend, informatief of overtuigend om tot actie over te gaan.

NC-websites

Hoofdaannemer bij de bouw van deze website was NC-websites in Winschoten. NC-websites maakt al enkele jaren volop gebruik van de diensten van SEO copywriter Ten Have Tekst. De tekstschrijver, designers en programmeurs werken nauw samen aan uniformiteit in techniek, vormgeving en content op elke website.

Responsive websites

NC-websites bouwt responsive websites op eigen CMS. Verder verzorgt de officiële Google Partner online nieuwsbrieven, SEA (online adverteren) en SEO-optimalisatie, hosting en domeinnamen.

Over Betonboor Bleeker Winschoten

Betonboor Bleeker in Winschoten (Oost-Groningen) is specialist in boren en zagen in beton, steen en asfalt. De uitstekend opgeleide en ervaren vakmensen voldoen aan alle vereisten op het gebied van veiligheid en milieu. Betonboor Bleeker boort standaard elke diameter van 6 tot 1850 mm met diamantboren. Gaten met grotere diameters tot 10.000 mm boort het bedrijf met kabelzagen. Voor zaagwerk beschikt Betonboor Bleeker over alle soorten zaagmachines voor beton, steen en asfalt die er op de markt zijn.

Ik wil ook SEO-webteksten laten schrijven.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.