Vrijgezellen van Drenthe Party in café Full House Ter Apel

TER APEL – Ze hadden al hun eigen Facebookpagina met meer dan vierduizend likes. En nu vindt er voor het eerst een groot feest plaats, speciaal voor hen: de vrijgezelle jongens en meiden van Drenthe. In café Full House in Ter Apel kunnen vrijgezellen uit Drenthe en omgeving elkaar ontmoeten en lekker met elkaar kletsen. En wie weet, bloeit er zo maar ineens ergens een romance op…

De facebookpagina van Vrijgezellen van Drenthe is gemaakt door een groepje vrijgezelle jongens uit Drenthe die nog op zoek zijn naar de liefde van hun leven. Het bleek een doorslaand succes, binnen de kortste keren liep het aantal ‘likes’ op van honderden naar zelfs meer dan vierduizend. En hoewel een social medium natuurlijk bij uitstek een middel is om nieuwe mensen te ontmoeten, vinden de initiatiefnemers het ook een goed plan om vrijgezellen de gelegenheid te geven elkaar in ongedwongen, gezellige omgeving te ontmoeten.

Entourage
Een sfeervolle entourage voor hun feest vonden zij in het gezellige café Full House in Ter Apel, Daar krijgen alle bezoekers bij de entree een polsbandje. Er zijn drie kleuren: eentje voor singles die nog wel even single willen blijven, eentje voor singles die wel open staan voor nieuwe contacten en eentje voor bezoekers die al bezet zijn.
DJ Marcel M zorgt tijdens het feest met zijn muziek voor volop sfeer. Om bezoekers de gelegenheid te geven om met elkaar kennis te maken en lekker te kletsen, er deze avond aparte lounge ingericht waar mensen elkaar in alle rust beter kunnen leren kennen.

Voorverkoop
Kaarten voor de Vrijgezellen van Drenthe Party kosten vijf euro en zijn enkel in voorverkoop verkrijgbaar. Ze zijn te bestellen via cafefullhouse.nl. Het feest dat begint om 22.00 uur en doorgaat tot 2.00 uur, is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.