Twee dagen feest in Sellingen met optreden van coverband 30 Euro Live

SELLINGEN – Op 13 en 14 september is het feest in Sellingen. In een feesttent op het evenemententerrein achter het gemeentehuis is er twee avonden muziek en feest voor jong en oud. Op vrijdagavond is een kinderdisco en een drive-in discoshow met een liveoptreden van de band Valentunes, terwijl de zaterdagavond in het teken staat van een concert van de allround coverband 30 Euro Live.

De organisatie van het feestweekend is in handen van het Oranjecomité Sellingen. Dit is een groep enthousiaste vrijwilligers die deel uitmaakt van Plaatselijk Belang Sellingen.

Vrijdagavond
Het feest begint op vrijdagavond om 18.00 uur met een gezellige disco voor kinderen. De toegang hiervoor is gratis en dit feest duurt tot 19.30 uur. Van 21.00 tot 1.00 uur is een drive-in discoshow met een optreden van de band Valentunes. Deze Ter Apeler formatie speelt pop, soul en easy listening. De band bestaat uit Nikki Hirs (zang, piano en saxofoon), Ernst Luring (gitaar), Judith Mellema (bas) en Jan Wietses (drums).

130905 - 30 Euro Live-2
Zaterdagavond
Het hoofdprogramma vindt plaats op zaterdagavond. Dan is er een feestavond met een concert van de band 30 Euro Live. Met bijna onuitputtelijke energie brengen toetsenist en bassist Peter, gitarist David en drummer Michiel – die alle drie ook zingen – de beste bekende songs uit heden en verleden ten gehore, afgewisseld met wat eigen nummers. Hoewel de band momenteel werkt aan eigen nummers, ligt het hart van de drie toch met name bij liveoptredens. In heel Nederland hebben bezoekers van feesttenten en zalen volop gefeest meert 30 Euro Live onder het motto ‘Wij gaan niet eerder naar huis dan dat de tent volledig plat is gespeeld’.

Kaarten
Kaarten voor de zaterdagavond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor tien euro. Voorverkoopadressen zijn Snackbar Sell’n aan de Dorpsstraat 30 Hof van Sellingen aan de Dorpsstraat 8 in Sellingen. Aan de kassa kost een kaart voor de zaterdagavond vijftien euro. Voor de vrijdagavond is geen voorverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa voor 2,50 euro.

 Kijk voor meer informatie op www.feestinsellingen.nl.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.