SEO webteksten voor nieuwe website uitvaartvereniging Mekander

Uitvaartvereniging Mekander biedt iedereen in Noord-Nederland de kans om lid te worden van een uitvaartvereniging. ‘Samen draag je elkaars lasten’, is het uitgangspunt. Een persoonlijke uitvaart, maar dan veel goedkoper. Ten Have Tekst schreef de SEO webteksten die de boodschap van deze unieke uitvaartvereniging uitdragen.

Uniek concept: uitvaartvereniging voor iedereen

Het concept is uniek: een uitvaartvereniging, maar dan voor iedereen in een grote regio. De leden betalen contributie en krijgen in ruil daarvoor uitstekende uitvaartzorg, maar dan veel goedkoper. In vele dorpen op het platteland is de uitvaartvereniging al sinds mensenheugenis een bekend fenomeen. Mekander biedt iedereen in het Noorden de kans om lid te worden van een uitvaartvereniging.

Ten Have Tekst schreef de SEO webteksten van de nieuwe website van uitvaartvereniging Mekander

De homepage van de website van Mekander.

Wervende SEO webteksten uitvaartzorg

Lokale uitvaartverenigingen hebben het zwaar door marketingcampagnes van landelijke uitvaartverzekeringen. Besturen vergrijzen en ledenaantallen lopen terug. En dat terwijl het concept uitvaartvereniging heel veel kansen biedt: persoonlijke uitvaartzorg, maar dan tot wel 50% goedkoper. Mekander giet de uitvaartvereniging in een hedendaags jasje. Ten Have Tekst helpt Mekander bij het uitdragen van deze boodschap met wervende SEO webteksten en blogs.

NC-websites Winschoten

De website is ontwikkeld en gebouwd door NC-websites in Winschoten. Wij schreven deze webteksten in nauwe samenwerking met deze webbouwer, waardoor vorm, beeld en inhoud optimaal op elkaar zijn afgestemd. Als Google Partner zorgt NC-websites voor optimalisatie van zowel organisch als betaald zoekverkeer. Ten Have Tekst draagt bij met SEO webteksten: teksten die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Bekijk de website van Mekander.

Wil je webteksten laten schrijven? Of wil je weten de teksten op jouw website eens laten beoordelen, bijvoorbeeld op SEO vindbaarheid? Neem contact op met Ten Have Tekst, wij helpen je graag verder.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.