Teksten voor flyer Hartveilig Wonen

Ten Have Tekst schreef de teksten voor de nieuwe Flyer Hartveilig Wonen. De flyer is informatief en wervend in het kader van de werving van 200.000 vrijwilligers, voor een landelijk dekkend netwerk van burgerhulpverleners die binnen de cruciale 6 minuten hulp kunnen verlenen bij een harstilstand.

Flyer

Ten Have Tekst schreef teksten flyer Hartveilig Wonen voor werving burgerhulpverleners

Flyer Hartveilig Wonen voor de werving van burgerhulpverleners.

 

Hartveilig Wonen

Hartveilig Wonen is georganiseerde burgerhulpverlening om het aantal sterfgevallen door een acute hartstilstand terug te brengen. Burgerhulpverlening als aanvulling op professionele hulpverlening om altijd en overal in Nederland bij een acute hartstilstand binnen de cruciale eerste 6 minuten hulp te verlenen. Dit gebeurt door middel van alarmering via mobiele telefoons. Hartveilig Wonen werkt aan het werven van voldoende vrijwilligers en een landelijk dekkend netwerk van openbaar toegankelijke AED’s.

Hand in Hand voor het Leven

Hartveilig Wonen streeft samen met de Hartstichting, Opel en Feyenoord in het project Hand in Hand voor het Leven naar het werven van 200.000 vrijwilligers  voor een landelijk dekkend netwerk burgerhulpverleners.

 

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.