SEO copywriting voor nieuwe website No Cure No Pay Alarm

No Cure No Pay Alarm is een nieuw concept in woningalarmen: niet goed? dan gratis! Ten Have Tekst schreef voor de website van dit jonge en toch zeer ervaren bedrijf de webteksten: wervend en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Ten Have Tekst verzorgde de SEO-copywriting voor de website van het gloednieuwe concept No Cure No Pay Alarm: Niet goed? Dan gratis

De homepage van No Cure No Pay Alarm

SEO Copywriting

Voor No Cure No Pay Alarm zijn zoekmachines een belangrijk marketinginstrument. Vindbaarheid op aangegeven trefwoorden was daarom van zwaarwegend belang. Ten Have Tekst verzorgde de SEO copywriting. Wij analyseerden de keywords en verwerkte deze in de wervende P-tekst en SEO-elementen als headings, metatitle en metadescription.

No Cure No Pay Alarm

Alarmsysteem met garantie. Woningalarm met unieke garantie: Niet goed? Dan gratis! Dat is de zekerheid van No Cure No Pay Alarm. Met dit alarm blijven inbrekers buiten. Dat is onze unieke garantie: niet goed, dan gratis!

No Cure No Pay Alarm levert voor een vaste lage prijs al vanaf een euro per dag complete alarmsystemen leveren inclusief montage, installatie en onderhoud. Daar heeft de klant verder helemaal geen omkijken naar. BORG-certificering geeft garantie voor kwaliteit en erkenning van het alarmsysteem door de verzekeringsmaatschappij.

Meceda

Bij de totstandkoming van deze site werkten wij nauw samen met grafisch marketing- en communicatiebureau Meceda. Meceda ontwikkelde deze WordPress-site en nam de grafische vormgeving van de site voor haar rekening. Deze opbouw en vormgeving vormde de basis voor de teksten. Ten Have Tekst schreef vele teksten binnen de beschikbare tekstruimtes en implemteerde diverse teksten in het CMS.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.