RSE telecom & ICT voor de derde keer op rij Nederlands Vodafone Business Solutions Partner of the Year

persbericht ‘Unieke prestatie voor bedrijf met vestigingen in Groningen, Emmen en Winschoten’

RSE telecom & ICT in Groningen, Winschoten en Emmen is voor de derde keer op rij Vodafone Business Partner of the Year in de categorie Solutions Partner. Met deze titel voor 2017 levert het Gronings-Drentse telecom- en ICT-bedrijf een wel zeer unieke prestatie: nooit eerder was een Vodafone Business Partner drie jaar op rij de beste van Nederland.

Vodafone Business Partner of the Year 2017

In het oogverblindende EYE Filmmuseum in Amsterdam ontvingen de directeuren Joost en Gert Smits van RSE telecom & ICT de award Vodafone Business Partner of the Year 2017 uit handen van directer Business Partner Sales van VodafoneZiggo Nederland Dennis Kleinloog. Dit gebeurde op woensdag 17 mei tijdens het jaarlijkse Vodafone Business Partner Event, dat werd gepresenteerd door cabaretier Jan Jaap van der Wal.

Ten Have Tekst schreef en verzond het persbericht 'RSE telecom & ICT voor de derde keer op rij Nederlands Vodafone Business Solutions Partner of the Year, Unieke prestatie voor bedrijf met vestigingen in Groningen, Emmen en Winschoten'.

V.l.n.r. directer Business Partner Sales van VodafoneZiggo Nederland Dennis Kleinloog, directeuren Joost en Gert Smits van RSE telecom & ICT, presentator Jan Jaap van der Wal en manager Business Partner Sales bij VodafoneZiggo Gregor Last (foto VodafoneZiggo).

,,Wij zijn ongelofelijk blij. Dit is een fantastische prestatie van ons hele team”, reageert Joost Smits uitbundig op deze wel zeer verrassende onderscheiding. ,,We vinden het in één woord geweldig! Dit is een enorm waardevolle erkenning, een kroon op ons werk. In een branche waarin technologische innovaties elkaar enorm snel opvolgen, werken wij continu aan optimale oplossingen voor onze klanten. Dat wij deze prijs drie jaar op rij winnen, betekent voor ons dat wij structureel op de goede weg zijn. Dit is geen toeval meer.’’

Bekroning

RSE telecom & ICT won deze award omdat het bedrijf zich in het noorden van Nederland uitstekend positioneert als innovatief en dynamisch partner voor het bedrijfsleven. RSE implementeert nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onder meer hosting, mobiel en cloud razendsnel en koppelt deze op maat aan de vragen en wensen van klanten.

Vodafone & Ziggo

Alleen Vodafone-resellers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen mogen het predicaat Vodafone Business Partner’ dragen. Dit staat garant voor hoge kwaliteit op het gebied van dienstverlening, kennis en advies. De partners die het meeste bijdragen aan kwaliteitsdoelstellingen zoals klanttevredenheid, mobiele dataoplossingen en vast-mobiel integratie, maken kans op de landelijke Vodafone Business Partner Award in hun categorie.Vodafone en Ziggo gingen onlangs een joint-venture aan. Hierdoor ontstond een zeer sterke partij met het grootste netwerk in glasvezel, coax en mobiel van Nederland.

RSE telecom & ICT

RSE telecom & ICT is sinds 1989 totaalleverancier voor mobiele telefonie, vaste telefonie en automatisering voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Het afgelopen jaar is beveiliging toegevoegd aan het portfolio om klanten nog beter te kunnen bedienen. Met ruim veertig medewerkers levert het bedrijf een breed en diep scala producten en diensten op het gebied van telefonie, automatisering en datanetwerken voor de zakelijke markt. ,,Wij onderscheiden ons in de persoonlijke benadering van onze relaties. We zijn flexibel, denken graag proactief mee met onze klanten en onderhouden langdurige, stabiele partnerschappen met diverse grote leveranciers’’, zegt Smits. ,, Ons doel is om één aanspreekpunt te zijn voor alle technische communicatiemiddelen van bedrijven van kleinschalig tot multinationals. Wij werken voor relaties met één enkele mobiele telefoon. Maar ook voor klanten met meer dan duizend aansluitingen in een combinatie van vaste en mobiele telefonie, gebruik van tablets en een complete telecom en ICT infrastructuur, verdeeld over meerdere locaties. Bijna alles is mogelijk.’’

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.