Overzichtelijke, basic, responsive website voor Bouwbedrijf Fennema

Ten Have Tekst coördineerde de bouw van de gloednieuwe website van Bouwbedrijf Fennema. Het kleinschalige aannemersbedrijf in Nieuwe Pekela kreeg wat het wenste: een responsive website met een aantrekkelijke presentatie op alle apparaten.

Responsive website

Bouwbedrijf Fennema wenste een overzichtelijke, basic website. Deze is vormgegeven in de herkenbare huisstijlkleuren rood-wit. De contactgegevens hebben een prominente plek op de site. Zo kan met smartphones direct, met één druk op de knop op het openingsscherm gebeld worden of een e-mail worden gestuurd. De informatie op de website is bondig, maar helder. Ook is er veel ruimte voor – deels nieuwe – foto’s.

De homepage van de gloednieuwe website van bouwbedrijf Fennema in Nieuwe Pekela: een responsive website, basic en overzichtelijk.

De homepage van de nieuwe website van Bouwbedrijf Fennema.

NC-websites

Voor de bouw van de site deed Ten Have Tekst een beroep op NC-websites in Winschoten. Deze webbouwer voerde de webbouw en het webdesign uit. Ook verzorgt NC-websites de domeinnaamregistratie en hosting. NC-websites en Ten Have Tekst werken al geruime tijd veelvuldig samen.

Tevreden

Eigenaar Jan Fennema van Bouwbedrijf Fennema is zeer tevreden over het resultaat. “Het is overzichtelijk en direct. Alles is goed vindbaar en ziet er uitstekend uit.”

Bewaren

Bewaren

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.