Grootste, modernste carwash van Noord-Nederland opent in Winschoten

Persbericht Winschoten

De langste en modernste wasstraat van Noord-Nederland opent begin 2018 de deuren aan de Papierbaan 7 in Winschoten (bij het Tango tankstation). De maar liefst 60 meter lange, hypermoderne carwash Max Autowas krijgt een capaciteit van honderd auto’s per uur. Ook komen er dertig gratis stofzuigerplekken.

Autowassen wordt een belevenis in de mooiste carwash van het Noorden. De filosofie van het bedrijf is: maak van autowassen een feestje. Of zelfs een uitje. “Zorg dat het leuk is en creëer een ongekend eindresultaat”, zegt een woordvoerder van Max Autowas. “De ultieme carwash.”

Topkwaliteit wasstraat

Met een lengte van maar liefst zestig meter wordt Max Autowas een wasstraat die in het Noorden zijn weerga niet kent. Met niet alleen heel veel borstels, spuiten en nossels, maar ook kwalitatief zeer hoogwaardige borstels voor optimale bescherming van de autolak. “Het worden stuk voor stuk textielborstels met een enorm absorberend vermogen”, vertelt de zegsman. “Het textiel absorbeert zo veel water en schoonmaakmiddel voor optimale bescherming van de auto. Dat betekent wel dat de borstels enorm zwaar zijn en er extra grote, krachtige machines staan voor de aandrijving.”

Showroom shiny

Aan het eind van de wasstraat kan de klant kiezen voor een speciale behandeling in de Max Autopoetsstraat. Hier kan de auto worden gepolisht zodat hij er aan het eind van de rit uitziet alsof hij zo uit de showroom komt: “Het eindresultaat wordt fantastisch. Met diepe glans en krachtige protectie voor je dierbare auto.”

Gratis stofzuigers

Alle klanten mogen gratis gebruikmaken van de dertig stofzuigers van Max Autowas. De helft van de stofzuigers hangt binnen, de andere helft is te vinden in de buitenlucht. En voor wie naast het stofzuigen ook het interieur even grondig wil laten reinigen, is er de afdeling interieurverzorging. Hier reinigen en verzorgen medewerkers van de wasstraat het interieur van de auto, onder meer de binnenkant van de ramen, dorpels, dashboard en stoelen.

(persbericht Winschoten)

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.