Verloting vakantiehuis Quick Boys uit Katwijk loopt als een trein

Hoofdprijs verloting scooreenhuis.nl is vakantiehuis van 150.000 euro

persbericht verloting

KATWIJK – De verloting scooreenhuis.nl van voetbalvereniging Quick Boys uit Katwijk loopt als een trein. Met nog enkele weken te gaan is al bijna driekwart van de 9999 loten verkocht. Met de verloting is als hoofdprijs een vakantiehuis van 150.000 euro te winnen. De opbrengst komt ten goede aan de club waar Dirk Kuyt opgroeide en aan diverse goede doelen.

Foto bij een persbericht van Ten Have Tekst over de verloting van een vakantiehuis van 150.000 euro door voetbalvereniging Quick Boys uit Katwijk.
Het te winnen vakantiehuis ter waarde van 150.000 euro (foto KVV Quick Boys).

“We hebben het cruciale aantal loten verkocht, dus de verloting gaat definitief door”, vertelt organisator Adrie de Beste van Quick Boys. “De grote belangstelling voor onze verloting is begrijpelijk, want de kans dat je een prijs wint is hierbij 300x groter dan bij andere loterijen. Alle prijzen gaan er gegarandeerd uit, eventuele niet-verkochte loten dingen niet mee. Alle prijzen zijn volledig belastingvrij.” Met de loterij zijn vele mooie prijzen te winnen. Naast de hoofdprijs zijn dit onder meer een splinternieuwe Mitsubishi SUV, een scooter, een campervakantie, elektrische fietsen, smartphones, een smart-TV, een Apple Watch en een laptop. De prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsors.

Verloting Quick Boys en goede doelen

Quick Boys Katwijk organiseert deze verloting in het jaar dat de club 100 jaar bestaat. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het jubileumfeest van de club. Verder steunt Quick Boys met deze verloting een aantal goede doelen: de Dirk Kuyt Foundation die zich inzet voor sportaanbod voor mensen met een beperking, stichting Opkikker die gezinnen met ernstig zieke kinderen steunt en stichting Kika die zich inzet voor kinderen met kanker. En last but not least gebruikt de voetbalvereniging een deel van de opbrengst om de kosten van een ingrijpende verbouwing van het clubhuis te dekken. 

Loten kopen

De verkoop van loten gaat door tot de dag van de trekking, 31 januari 2020, zolang de voorraad strekt. Loten kosten € 99,99 en zijn online verkrijgbaar via www.scooreenhuis.nl. Zodra alle 9999 loten zijn verkocht, sluit de verkoop.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.