Alles wat een vrouw leuk vindt tijdens Ladies Day & Night in Warffum

persbericht

WARFFUM – Alles wat een vrouw leuk vindt. Dat is kort samengevat wat er te vinden is op de Ladies Day & Night die plaatsvindt op vrijdag 18 april in de Roakeldaishal in Warffum. De beurs kent dezelfde organisatie en opzet als de gelijknamige beurs in Stadskanaal, die de afgelopen twee jaar een doorslaand succes was en duizenden belangstellende bezoeksters trok.  

Ladies Day & Night is een evenement vol sfeer en gezelligheid voor de vrouw. Ongeveer 80 bedrijven voor de vrouw  zijn er te vinden met body & beauty, sieraden, slankproducten, bruidskleding, parfums, reizen, body fashion, lifestyle & living, kappers, cosmetica, mode en nog veel meer. Op het gezellige vrouwenterras is het ontspannen borrelen met elkaar.

Win een reis
De organisatie doet er veel aan om de beurs aantrekkelijk te maken. Zo is de entreeprijs bijzonder laag, een kaartje kost slechts twee euro. Bovendien is het parkeren bij de Roakeldaishal helemaal gratis. Het entreebewijs is bovendien ook nog een loterijticket. Onder bezoekers van de beurs verloot de organisatie gratis vliegtickets voor twee personen naar een Europese stad naar keuze.

Ladies Day & Night vindt plaats op vrijdag 18 april van 14.00 tot 23.00 uur in de Roakeldaishal aan de Oostervalge 52A in Warffum. Kijk voor meer informatie over onder meer de deelnemende bedrijven op www.ladiesnightwarffum.nl.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.