Lichtkrant Borger toont bruisend dorpsleven

persbericht Borger

BORGER – Borger bruist. En dat wil Stichting Keigoed Borger graag breed uitdragen. Daarom is deze week een uniek, metersgroot LED-presentatiescherm geplaatst op vier meter hoogte bij de rotonde in het centrum van het dorp. Zodat iedereen weet wat er de komende tijd te doen is.

Ondernemersvereniging Borger en Stichting Keigoed Borger hebben samen het idee ontwikkeld voor de lichtkrant Borger. Beide partijen gingen samen in overleg met de gemeente waar de handen meteen op elkaar gingen voor het plan.

Bruisend Borger plaatste nieuwe LED lichtkrant in hartje centrum Borger

Borger bruist en laat dat zien op een gloednieuwe LED lichtkrant in het centrum van het dorp

Het metersgrote LED-presentatiescherm staat aan de rotonde in het hart van Borger direct aan het nog aan te leggen nieuwe centrumplein bij de kerk. Dat is het drukste punt van Borger, daar wordt het scherm dagelijks zeker gezien door duizenden mensen.

,,Borger is een prachtig dorp en dat willen wij graag laten zien’’, zegt bestuurslid Albert Koops van Keigoed Borger. ,,Nu vind je op vele plaatsen in het dorp bordjes en posters van allerlei activiteiten. Met de lichtkrant bieden we een oplossing voor de wildgroei aan aankondigingen. Met een centraal, groot scherm op een prachtige zichtlocatie dragen we bij aan het opschonen en verfraaien van het centrum van het dorp. Er is samen met Zinger Mechanisatie veel aandacht besteed aan het ontwerp van de constructie, aangezien het moet passen in het centrum van Borger. Wij zijn trots op het resultaat!’’

Het LED-scherm is bedoeld voor presentatie van alle recreatieve activiteiten die in het dorp plaatsvinden, zowel voor toeristen en bezoekers als voor eigen inwoners. Daarnaast kunnen ook commerciële activiteiten en evenementen tegen een vergoeding een plek krijgen op de lichtkracht. De opbrengst komt ten goede aan het versterken van het merk Borger, onder meer voor verbeteringen, activiteiten en initiatieven vanuit de bevolking. ,,Een win-win-win-situatie’’, zegt Koops. ,,Keigoed Borger doet er alles aan om Borger op de kaart te zetten. Wij denken dat wij het dorp hiermee een grote dienst bewijzen.’’

Iedereen die een evenement of activiteit wil presenteren op de lichtkrant kan een aanvraag mailen naar borger@impressiveled.nl.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.