Dampende rock van de Bökkers in café Full House Ter Apel

persbericht

TER APEL – Normaal doen is niet velen gegeven. Maar wel de rockband Bökkers dut Normaal uit Salland die op zaterdag 12 april een daverend concert geeft in café Full House in Ter Apel. Maar wat is normaal? In het geval van deze band rauwe, pure, eerlijke rechttoe rechtaan rock ’n roll in streektaal, geworteld in de blues. per

140320 - Bökkers

Frustraties, feestelijkheden en alledaagse situaties. Het komt allemaal terug in de nummers van Bökkers dut Normaal, gezongen in de moedertaal het Sallands. Aan onderbroekenlol doen deze Overijsselse plattelandsrockers niet. Rauw en gruizig moet het zijn, zowel in teksten als muziek. De nummers gaan over onderwerpen die iedere plattelander herkent. Ze worden gezongen op de eerlijke, rauwe rock van  zompige gitaren en een stuwend ritmetandem .

Dampend
Bökkers dut Normaal is een dampende live-band. En meer dan dat. Want ook het schrijven van eigen nummers zit Bökkers in de vezels ingebakken. Inspiratiebronnen zijn onder meer ZZ Top, Normaal, Johnny Cash, Queens of a Stone Age, Rolling Stones, The Faces. Er zijn inmiddels twee studioalbums verschenen, waaronder het meest recente Morattamottamotta met onder meer de hit De Neuze. En elk nummer tonen ze opnieuw aan dat zij niet de jongens zijn waarmee rechtgeaarde ouders hun dochters graag zien thuiskomen.

Het concert ‘Bökkers dut Normaal’ in café Full House in Ter Apel vindt plaats op zaterdag 12 april. De zaal is open vanaf 22.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.cafefullhouse.nl.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.