Oude tijden discotheek Bermuda herleven tijdens grote reünie

TER APEL – Oude Bermuda-tijden herleven op zaterdag 16 november in Ter Apel. Op die dag vindt in drie grote feesttenten in het Mansholtpark de grote Bermuda Reünie 2013 plaats. Met liveoptredens van vele bekende artiesten uit de afgelopen drie decennia krijgt de geslaagde reünie van twee jaar geleden een nog groter en beter vervolg.

 De Bermuda Reünie vindt plaats een groot festivalterrein met liefst drie grote feesttenten: een 80’s Area, 90’s Area en het Simone FM Feestpaleis, waar de lekkerste muziek van de laatste jaren te horen is. De vele trouwe bezoekers uit het verleden vinden er de gezelligheid die zij zeker zullen herkennen als die typische gezellige, laagdrempelige Bermuda-sfeer. ,,Het wordt een feest voor iedereen. Ook mensen die Bermuda van vroeger niet kennen, zullen er een geweldig feest beleven’’, zegt voormalig Bermuda-eigenaar Bas Lutke die de reünie op touw zet vanuit zin organisatiebureau CELL Entertainment. Hij krijgt hierbij volop ondersteuning van zijn vader Johan, de oprichter van Bermuda.
130927 - Bermuda Reünie
Bermuda-oprichter Johan Lutke (l.) en zijn zoon Bas, die nu de grote Bermuda Reünie organiseert (foto Jan Johan ten Have).

Live-optredens
Er zijn tijdens de reünie optredens van vele bekende artiesten van de afgelopen dertig jaar. Klinkende namen op het podium zijn onder meer 2 Brothers on the 4th Floor, Twenty4Seven, Example, Cooldown Café, Harry Slinger, Def Rhymz, De Esperando’s, DJ Galaga en Starkoo. Daarnaast nemen verschillende bekende DJ’s uit het glorieuze verleden van Bermuda plaats achter de draaitafel om de lekkerste platen te draaien. Dit zijn onder meer Jeroen Schutrups, Bert Bakema, Johan Breider en Hermen Schomaker.

Vervoer
De organisatie de Bermuda Reünie regelt vervoer naar en van het feest. Zo rijden er die avond vier lijndiensten aan busvervoer. Er is een lijn richting Schoonebeek, Emmer-Compascuum en Klazienaveen, eentje richting Sellingen, Vlagtwedde en Pekela’s, eentje richting Musselkanaal, Stadskanaal en Borger en eentje richting Valthermond, Odoorn en Emmen. Het is tegenwoordig wel eens lastig om vervoer te regelen tijdens uitgaansavonden. Daarom kunnen bezoekers van de Bermuda Reünie gebruik maken van gegarandeerd taxibusvervoer voor groepen van maximaal acht personen. Taxibusjes voor heen en terug kunnen vooraf worden gereserveerd via www.disco-bermuda.nl.

Bermuda Reünie Radio
Als opwarmer voor het grote feest is er tot de reünie elke zondagmiddag van 15.00 tot 18.00 uur het programma Bermuda Reünie Radio te horen op het Noordelijke radiostation Simone FM. Tijdens deze reünie-uitzendingen brengen de Bermuda-DJ’s Bert Bakema , Johan Breider, Hermen Schomaker en Jeroen Schutrups luisteraars met veel grappen en grollen, anekdotes, interviews, herkenbare Bermuda-muziek en prijsvragen – waarmee entreetickets voor de Bermudareünie te winnen zijn – terug naar de ‘goeie ouwe’ Bermudatijd.

Voorverkoop
Kaarten voor de Bermuda Reünie kosten vijftien euro in de voorverkoop. Bestellen kan via www.disco-bemuda.nl. Daarnaast zijn de kaarten te koop bij Rolfes Sports in Musselkanaal, Primera in Musselkanaal, Herders Podiaproducts in Emmercompascuum en Jumbo supermarkt Stuulen in Ter Apel. Mits niet uitverkocht, kosten de kaarten aan de deur twintig euro. De Bermuda Reünie begint om 20.00 uur en duurt tot 1.30 uur.

Mega Tirolerfest
Lederhosen, bratwurst mit sauerkraut, grote pullen bier en livemuziek van de Zillertaler Mander. Op de dag voorafgaand aan de Bermuda Reünie is het in een van de feesttenten op het Mansholtpark al één en al gezelligheid tijdens het Mega Tirolerfest. De toegang is helemaal gratis op vertoon van entreekaarten die kosteloos te bestellen zijn via de website www.megatirolerfest.nl.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.