Copywriting teksten nieuwsbrief 2 Thuiszorg Het Friese Land

Nieuwsbrief

Voor de nieuwsbrief winter 2015 van Thuiszorg Het Friese Land verzorgde Ten Have Tekst de copywriting. De nieuwsbrief verschijnt in het kader van traject Trots op Thuiszorg Het Friese Land, een bewustwordings- en marketingtraject dat MetaSales verzorgt voor deze Friese thuiszorgorganisatie.In de nieuwsbrief onder meer een interview met bestuurder Klaas Kuilman en een artikel over de inzet van MetaSales voor dit project

Ten Have Tekst schreef en redigeerde de teksten voor de nieuwsbrief van Thuiszorg Het Friese Land editie winter 2015

nieuwsbrief Thuiszorg Het Friese Land editie winter 2015

 

Thuiszorg Het Friese Land

De organisatie wil zorg en diensten leveren aan mensen in deze regio met als doel een bijdrage te leveren aan de invulling van hun levenspad.Thuiszorg Het Friese Land doet dit vanuit de visie dat mensen recht hebben om zo lang mogelijk richting te geven aan hun eigen leven. Thuiszorg Het Friese Land is een groeiende organisatie in een sector die structureel onder druk staat. Binnen deze zorgsector opereert Thuiszorg Het Friese Land met oog voor mensen.

MetaSales

In de huidige samenleving moeten ook zorgorganisaties ‘zichzelf verkopen’. Dat is nieuwe, pittige materie voor de zorgsector. De marketing- en salesspecialisten van MetaSales ondersteunen de organisatie hierbij in het kader van Trots op Thuiszorg Het Friese Land. Het idee: wees vooral niet te bang of bescheiden om te laten zien waar je goed in bent. De mensen van Thuiszorg Het Friese Land klaren de klus met elkaar, elke dag weer, met oog voor mensen en kwaliteit van zorg. En dat mag gezien worden!

MetaSales haalt meer rendement uit mensen en processen. De mens staat centraal binnen de organisatie als hét belangrijkste kapitaalgoed. MetaSales heeft de passie en de missie om waarde te creëren en toe te voegen.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.