Nieuwsbrief RSE telecom & ICT editie september 2015

Ten Have Tekst schreef de teksten voor de nieuwsbrief van RSE telecom & ICT september 2015. Hieraan aandacht voor de volgende onderwerpen:

RSE basisbeheer, 24/7 monitoring van uw ICT-netwerk
RSE is eerste KPN Excellence partner van Noord-Nederland
Vodafone netwerk beste van Nederland en internationaal top
Oplossingen voor de ICT-infrastructuur van Delftechniek

De nieuwsbrief van RSE telecom & ICT van september 2015 met artikelen over RSE basisbeheer, RSE als eerste KPN Excellence Partner van Noord-Nederland, het internationale topnetwerk van Vodafone en oplossingen voor de ICT-infrastructuur van Delftechniek.

De nieuwsbrief van RSE telecom & ICT editie september 2015

Ten Have Tekst is copywriter voor de nieuwsbrief van RSE Telecom & ICT in Groningen, Winschoten en Emmen. Deze nieuwsbrief informeert de klanten van RSE over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onder meer mobiele telefonie, mobiel internetten, smartphones & tablets, zakelijke software, telecom, ICT en netwerken.

RSE telecom & ICT

RSE telecom & ICT laat zich met deze nieuwsbrief zien als betrokken partner met altijd optimale actuele kennis van zaken. Door middel van doorleesknoppen komt de lezer terecht op de website van RSE telecom & ICT. Dit stimuleert de traffic op de website.

Vodafone

RSE telecom & ICT is onlangs bij de Vodafone Business Partner of the Year verkiezingen uitgeroepen tot nationaal Solutions Partner 2015!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.